Ρόμα: Υπό προστασία η Σουλούκου

Videos που αξίζει να δείτε

Η ιταλική αστυνομία παρέχει προστασία στη Λίνα Σουλούκου και την οικογένειά της, μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Ρόμα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», η CEO των Ρωμαίων βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας, καθώς θεωρούν πως είναι αυτή που αποφάσισε την απομάκρυνση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από τον πάγκο της ομάδας. Η Ρόμα είχε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Serie A, κάτι που κόστισε τη θέση στον Ντε Ρόσι. Τις τελευταίες ημέρες οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό της έχουν αυξηθεί, με τους οργανωμένους να τοποθετούν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας ένα πανό στο οποίο έγραφαν: Λίνα, το κακό της Ρόμα».

Στο πλευρό της Σουλούκου στέκεται η πρόεδρος της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στην κόντρα με τους οργανωμένους.

Η Σένσι δήλωσε: «Ξέρω καλά αυτή την αίσθηση του φόβου, θυμάμαι τις πέτρες που πέταξαν προς το σπίτι μου με την κόρη μου που ήταν μόλις 25 ημερών. Έζησα υπό αστυνομική προστασία και δεν εύχομαι σε κανέναν να υποστεί αυτή την αίσθηση απογοήτευσης. Για αυτό εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου προς την διευθύνουσα σύμβουλο της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου. Ελπίζω αλλά και είμαι σίγουρη ότι οι διαμαρτυρίες θα παραμείνουν πολιτισμένες και ποτέ δεν θα επικεντρωθούν στην ιδιωτική ζωή ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και χωρίς φόβο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.