Βέλγιο: Ο Κουρτουά απειλήθηκε και σταμάτησε (video)

Ο Τιμπό Κουρτουά αποκάλυψε πως ένα επεισόδιο που είχε με τον Ντομένικο Τεντέσκο στάθηκε αφορμή για την απόσυρσή του από την εθνική Βελγίου.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε πως η συγκεκριμένη κόντρα τον ανάγκασε να μη φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις εμφανίζεις των Βέλγων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αρχικά, ο Κουρτουά δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του «Amazon»: «Μετά την αποτυχία στο Κατάρ, συνέβησαν πολλά. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες μέσα στην ομάδα και θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου ότι η κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί. Έψαχνα ιδέες για να αλλάξω το κλίμα με την έλευση του νέου προπονητή».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήλπιζα να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτό το παιχνίδι, ως αναγνώριση για τη δουλειά και τα τόσα χρόνια που έχω περάσει με την εθνική ομάδα. Αλλά, την ημέρα του αγώνα έμαθα ότι αρχηγός θα είναι ο Λουκάκου. Μετά το ματς, εξήγησα στον προπονητή πώς αισθάνθηκα για αυτή του την απόφαση και εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να με απειλήσει λέγοντας ότι αν έφευγα από την ομάδα, θα τα έλεγε όλα στα Μέσα. Του απάντησα ότι δεν καταλάβαινα τι είχε να κερδίσει από αυτό και ότι δεν ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Δεν αισθανόμουν πια χαρούμενος στην εθνική, οπότε ήταν καλύτερο να αποχωρήσω και να αφοσιωθώ πλήρως στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.