Χαμός στη Ρόμα, δεκτή η παραίτησή της Σουλούκου

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί η Λίνα Σουλούκου, η μέχρι πρότινος Διευθύνουσα Σύμβουλος της ιταλικής ομάδας υπέβαλλε την παραίτησή της.

Τέλος η Λίνα Σουλούκου από τη Ρόμα, η μέχρι πρότινος Διευθύνουσα Σύμβουλος των «τζαλορόσι» υπέβαλλε την παραίτηση της. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έκανε δεκτή την παραίτησή και στη συνέχεια την ευχαρίστησε για την προσφορά στο σύλλογο.

Τεταμένο το κλίμα στη Ρόμα, ύστερα από την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία. Οι οργανωμένοι φίλοι των «τζαλορόσι» στράφηκαν κατά της Σουλούκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα από το πρωί της Κυριακής (22/09) τόσο η ίδια, όσο και τα δύο παιδιά της ηλικίας τριών και οκτώ ετών βρίσκονται υπό αστυνομική προστασία.

Το τελευταίο διάστημα το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε απειλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα αναρτήθηκε πανό το οποίο έγραφε: «Λίνα, το κακό της Ρόμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου υπέβαλε την παραίτησή της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε το καλύτερο για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.