Φέγενορντ-Μπρέντα 2-0: Κυνική επιστροφή στις νίκες (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ένα γκολ του Ουέντα στο πρώτο μέρος και ένα εύστοχο πέναλτι του Τίμπερ ήταν αρκετά για να επιστρέψε στις νίκες η Φέγενορντ στο πρώτο της φετινό ματς που δεν δέχεται γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας διαρκής μονόλογος της Φέγενορντ που είχε τη μπάλα συνεχώς στα δικά της πόδια και προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Μπιέλιτσα. Με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού Ινμπόμ Χουάνγκ σε ρόλο οργανωτή, η ομάδα του Πρίσκε είχε κάποιες καλές επιθέσεις και ευκαιρίες για να ευτυχήσει να πετύχει ένα γκολ.

Ήταν στο 34ο λεπτό όταν ο Σμαλ έκανε τη σέντρα από αριστερά με τον Ουέντα να πιάνει ωραία κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ. Ο Ιάπωνας τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Χιμένες που τραυματίστηκε και έδειχνε να πονά αρκετά στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Πλήγμα για τη Φέγενορντ που προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική σε τρεις διοργανώσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Φέγενορντ μπήκε δυνατά και είχε τρεις καλές στιγμες να αυξήσει τη διαφορά τερμάτων αλλά αυτό δεν έγινε νωρίς. Έτσι με το χρόνο να κυλά άρχισε να μπαίνει η αμφιβολία για μια ακόμα νίκη και δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους. Όλα αυτά μέχρι το 72′ όταν από σουτ του Τίμπερ η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Γκρεμλ και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και η Φέγενορντ πήρε τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.