Μόντσα – Μπολόνια 1-2: Ο Λυκογιάννης νίκησε τον Κυριακόπουλο (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Πρώτη νίκη για την Μπολόνια του Λυκογιάννη στη Serie A, οι φιλοξενουμενοι πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Ουρμπάνσκι (24') και Κάστρο (80'), ενώ για την Μόντσα του Κυριακόπουλου μείωσε ο Τζουριτς (43').

Στη βόρεια Ιταλία η Μόντσα του Γιώργο Κυριακόπουλου υποδέχθηκε την Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη για την αγωνιστική της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτική σέντρα του Λυκογιάννη, ο Έλληνας αμυντικός βρήκε τον Ουμπάνσκι, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Τουράτι για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 43ο λεπτό με τον Τζούριτς, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Κάστρο ύστερα από ασίστ του Φρόιλερ.

Η Μπολόνια πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Ιταλίας και ανέβηκε στην 11η θέση με έξι βαθμούς αντίθετα η Μόντσα είναι στη 18η θέση με μόλις τρεις.

Μόντσα (Α. Νέστα, 3-4-2-1): Τουράτι, Ίτσο (82′ Μποντό), Μαρί, Καρμπόνι, Περέιρα (88′ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπλάνκο, Πεσίνα, Κυριακόπουλος, Μότα (71′ Καμπράρι), Μαλντίνι (71′ Φόρσον), Τζούριτς (83′ Μάριτς).

Μπολόνια (Β. Ιταλιάνο, 4-2-3-1): Ραβάλια, Ντε Σιλβέστρι, Κασάλε (46′ Μποκέμα), Λουκουμί, Λυκογιάννης, Αεμπίσερ, Φρόιλερ (78′ Πος), Όντγκααρντ (71′ Τζούνιορ), Εντόι, Ουμπάνσκι (78′ Μορό). Κάστρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.