Ρόμα – Ουντινέζε 3-0: Ντεμπούτο με νίκη για τον Γιούριτς

Η Ρόμα πανηγύρισε παρθενική νίκη στο Καμπιονάτο στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιούριτς στο Ολίμπικο. Πρώτη ήττα για τις «ζέβρες» που έμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Ρόμα με Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο πάγκο, ξεκίνησε χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες – 1 ήττα) στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και ο Ιταλός έλυσε την συνεργασία του με το σύλλογο. Ο Κροάτης, Ιβάν Γιούριτς, στο ντεμπούτο του στο τιμόνι των «τζαλορόσι», είδε τον Ουκρανό επιθετικό, Άρτεμ Ντόβμπικ, να σκοράρει για 2η σερί αγωνιστική και να βάζει το πρώτο του στο Ολίμπικο (1-0, 19ο λεπτό) διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Πάολο Ντιμπάλα κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε ο ίδιος για να βάλει το πρώτο φετινό του γκολ στη Serie A (2-0, 49o λεπτό). Η Ρόμα καθάρισε το ματς με το γκολ του 21χρονου Τομάζο Μπαλντάντσι, που ήρθε από τον πάγκο στο 69′ και έγραψε το 3-0 στο 70ο λεπτό.

Πρώτη νίκη για τη Ρόμα που ανέβηκε στους 6 βαθμούς και ετοιμάζεται για ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Μπιλμπάο (26/9). Πρώτη ήττα για την Ουντινέζε μετά από 3 νίκες και μία ισοπαλία, παραμένει στη 2η θέση της κατάταξης (10β.) πίσω από την πρωτοπόρο Τορίνο (11β.)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.