Ατρόμητος-Λαμία 4-2: Νίκη ανωτερότητας (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Καλύτεροι οι Περιστεριώτες, «καθάρισαν» το τρίποντο στο δεύτερο μέρος. Λίγα πράγματα από τους φιλοξενούμενους…

Με τους τρεις βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική και πρώτη εντός έδρας για φέτος έφυγε ο Ατρόμητος, ο οποίος επιβλήθηκε 4-2 της Λαμίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σκόρερ της άνετης, όπως αποδείχτηκε επικράτησης των γηπεδούχων με την εμφάνιση του δευτέρου μέρους, ήταν οι Καρλίτος (5’), Μπάκου (50’), Φαν Βέερτ (70’) και Αθανασίου (77’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ραντόνια (40’) και μείωσαν στο τελικό σκορ με το αυτογκόλ του Χουτεσιώτη στο τέλος (89′).

Έτσι οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 8 βαθμούς, με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να παραμένει στους 5.

Ανώτερος ο Ατρόμητος, κυνική η Λαμία

Με γκολ από τα αποδυτήρια άρχισε το παιχνίδι στο Περιστέρι. Στην πρώτη φάση του ματς στο 5’, ο Καρλίτος έκανε φανταστικό κοντρόλ μέσα στην περιοχή, απέφυγε δύο αντιπάλους του και με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ! Η Λαμία ήταν… υποτονική και δεν μπορούσε να απειλήσει, πλην της εξαιρετικής ατομικής ενέργειας του Φουρτάδο στο 13’, με το σουτ του όμως να σταματάει στα σώματα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την επόμενη καλή στιγμή να έρχεται στο 28’ για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Αθανασίου σούταρε από πλάγια θέση και ο Κόστιτς έδιωξε σε κόρνερ. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδειξε τα αντανακλαστικά του και δύο λεπτά μετά, όταν είπε «όχι» στο τετ α τετ του Γιουμπιτάνα.

Σιγά-σιγά η ομάδα της Φθιώτιδας ισορρόπησε και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40’. Ο Νούνιες έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Ραντόνια με κεφαλιά έγραψε το 1-1 του ημιχρόνου.

Το «καθάρισε» εύκολα ο Ατρόμητος

Με την ίδια ορμή, όπως στο πρώτο, μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος. Ακριβώς στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης, στο 50’, πήρε εκ νέου προβάδισμα. Από γύρισμα του Ουάρντα, ο Μπάκου ολοκλήρωσε ιδανικά την επίθεση και έκανε το 2-1. Η Λαμία δεν μπορούσε να δημιουργήσει, έχοντας… μηδέν τελικές στο επόμενο διάστημα.

Στο 62΄ο Φαν Βέερτ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, με το τελείωμά του να περνάει άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Μπάκου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Εν τέλει ο Φαν Βέερτ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 70’, ο Ολλανδός στράικερ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τους Περιστεριώτες, γράφοντας το 3-1. Και στο 77’, ήρθε το 4-1 με τον Αθανασίου να στέκεται τυχερός. Από τη σέντρα-σουτ του η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του…

Το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ, με τον Χουτεσιώτη να κάνει λάθος και να σημειώνει ένα σπάνιο αυτογκλ στο 89′.

Η ταυτότητα του ματς:

5η αγωνιστική Stoiximan Super League

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Χρήστος Ψύλλος, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ

4ος: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

VAR: Τσαλακίδης

AVAR: Κολλιάκος

Κίτρινες: 82′ Τσακμάκης – 58’ Ρινγκ

Σκόρερ: 5’ Καρλίτος, 50’ Μπάκου, 70’ Φαν Βέερτ, 77’ Αθανασίου – 40’ Ραντόνια, 89′ (αυτ.) Χουτεσιώτης

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσιά): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81’ Βρακάς), Τσιγγάρας (81’ Τσακμάκης), Ουεντραογκό, Μπάκου (81’ Έντερ), Ουάρντα, Γιουμπιτάνα (66’ Μίχορλ), Καρλίτος (39’ Φαν Βέερτ)

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ραντόνια, Αντράντε, Σάντμπεργκ (46’ Μπίκοβ), Κορνέζος (74’ Σιμόνι), Γιαννούτσος, Ρινγκ, Νούνιες, Μέκιτς (56’ Ενρίκες), Φουρτάδο (79’ Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (56’ Γκουίντο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.