Oλίσε: «Μαγεύει» και στη Γερμανία! (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Τρομερό ξεκίνημα στην Μπάγερν από τον Γάλλο εξτρέμ.

Η Μπάγερν Μονάχου, ξόδεψε το περασμένο καλοκαίρι 53 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Μάικλ Ολίσε και η απόσβεση έχει ξεκινήσει ήδη.

Ο 22χρονος, που γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά πλέον είναι διεθνής με τη Γαλλία, είχε δείξει ήδη την αξία του τα προηγούμενα χρόνια με την Κρίσταλ Πάλας και είχε εξελιχθεί σε έναν από τους πιο θεαματικούς παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο νέο του «σπίτι», χρειάστηκε μερικές εβδομάδες προσαρμογής, αρχικά, αλλά πλέον έχει πάρει φόρα.

Ο νεαρός εξτρέμ, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, σε τρία διαφορετικά ματς δύο διοργανώσεων, πέτυχε 5 γκολ και έδωσε δύο ασίστ!

Ξεκίνημα από το ματς πρωταθλήματος της Μπάγερν, στην έδρα της Χόλσταϊν Κίελ, όπου πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Bundesliga, σε νίκη των Βαυαρών με 6-1.

Ακολούθησε το παιχνίδι – ρεκόρ με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Ολίσε πέτυχε δύο από τα γκολ της ομάδας του Βινσέντ Κομπανί, στο επιβλητικό 9-2, ανοίγοντας τον λογαριασμό του και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αποκορύφωμα της τρελής εβδομάδας του Ολίσε, το ματς στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, για την 4η Αγωνιστική της Bundesliga, όπου ο Ολίσε πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε 2 ασίστ, στη νίκη των Βαυαρών με 5-0!

Μάλιστα, από το 2004-05, όπου τηρούνται τα σχετικά στατιστικά, ο Ολίσε, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατάφερε να έχει συμμετοχή σε 4 γκολ ομάδας στο ίδιο παιχνίδι, μετά από μόλις 4 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως, αυτή είναι μόνο η αρχή για τον Ολίσε στο Μόναχο και ο Κομπανί τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση…

Δείτε τα καλύτερα του Ολίσε μέχρι στιγμής στην Bundesliga, στο video του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.