Παρτίζαν: Παραιτήθηκε ο Στανόγεβιτς μετά τα επεισόδια με Ερυθρό Αστέρα

Παρελθόν αποτελεί ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της Παρτίζαν, ο Σέρβος προπονητής υπέβαλλε την παραίτηση του μετά τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τεταμένη η κατάσταση στην Παρτίζαν, οι «ασπρόμαυροι» της Σερβίας ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα με 0-4. Μάλιστα η Παρτίζαν ύστερα από επτά αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο -11 από την κορυφή, ενώ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετρά δύο ήττες και ισάριθμές ισοπαλίες.

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» εξαγρίωσε τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι έσπασαν τζάμια στα αποδυτήρια της Παρτίζαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στο πρόσωπο. Μια μέρα μετά τα σοβαρά επεισόδια ο Σέρβος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση του συλλόγου.

«Έσπασαν ένα τζάμι και με χτύπησε, δεν υπήρξε κάποια μάχη σώμα με σώμα. Το τζάμι έσπασε και υπήρξε αίμα. Είναι λίγο ντροπιαστικό, δεν ήρθα εδώ να το κάνω θέμα». είπε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Στανόγεβιτς ανέλαβε τα ηνία της Παρτίζαν στις αρχές Ιουλίου υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ύστερα από 13 αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και επτά ήττες αποχωρεί από τον σύλλογο στη δεύτερη θητεία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.