Σβαμπ: “Είμαστε έτοιμοι, ως πρωταθλητές”

Οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ στη συνέντευξη Τύπου για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γαλατάσαραϊ

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ

Στην αρχή των δηλώσεων του, ο Αυστριακός μέσος, είπε: “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είμαστε καλά ως ομάδα. Έχουμε παίξει κι άλλα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι”. Πρόσθεσε: “Ενδιαφέρουσα διοργάνωση, περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Champions League και τώρα είμαστε έτοιμοι, ως πρωταθλητές. Τίποτα δεν δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι, τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι παίκτες”.

Για το τι παιχνίδι περιμένει, ο Σβαμπ είπε: “Μπορεί να συγκριθεί αυτό το παιχνίδι με τα playoff. Έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους ατμόσφαιρα στα γήπεδα και μας αρέσει. Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως η Γαλατασαραϊ έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν αλλά κι αυτοί αποκλείστηκαν από το Champions League. Πρέπει να περάσουμε τα πρώτα λεπτά της πίεσης τους και του κόσμου τους. Φυσικά είναι καλό ότι θα έχουμε και τους δικούς μας οπαδούς. Το League Phase είναι κάτι νέο, παίζεις με 8 διαφορετικές ομάδες που είναι πολλές και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίρνεις το μάξιμουμ”.

Ρωτήθηκε για τα “αστέρια” που έχει στο ρόστερ της η Γαλατάσαραϊ, είπε: “Σίγουρα είναι σημαντικό το γεγονός πως θα αντιμετωπίσουμε τέτοιους παίκτες αλλά και εμείς έχουμε έμπειρους και υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να αντιμετωπίζεις τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.