Τουρκ Τέλεκομ-Λιετκαμπέλις 72-66: Χαραλαμπόπουλος VS Καλαϊτζάκης, σημειώσατε «1» (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της αλλά με οδηγό την άμυνα η Τουρκ Τέλεκομ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (7 πόντους, 6 ριμπάουντ) κατάφερε να κερδίσει στη πρεμιέρα του Eurocup την Λιετκαμπέλις του Γιώργου Καλαϊτζάκη (12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4/17 σουτ εντός πεδίας).

Ελληνική «μάχη» στη πρεμιέρα του Eurocup με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Καλαϊτζάκη να «ματσάρουν» αρκετές φορές μεταξύ τους στο παρκέ. Βασικός ο Καλαϊτζάκης βοήθησε αρκετά την ομάδα του παρότι άστοχος (12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4/17 σουτ εντός πεδίας), ενώ ο Χαραλαμπόπουλος ήρθε από τον πάγκο για να βοηθήσει πολύ στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα κακό άποντο πρώτο μέρος (7 πόντους, 6 ριμπάουντ). Στο τέλος «χαμογέλασε» ο 27χρόνος πρώην παίκτης της Σάσαρι, καθώς η Τουρκ Τέλεκομ του Ερντέμ Τζαν κατόρθωσε να πανηγυρίσει τη νίκη στη πρεμιέρα του φετινού Eurocup χάρη σε ένα καλάθι και δύο βολές του Άντονι Μπράουν στο τέλος (μετέτρεψε το 68-66 σε 72-66).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, ήταν κλειστό, με καλές άμυνες αλλά και λίγα τρίποντα (3/16 τρίποντα η Τουρκ, 5/24 τρίποντα η Λιετκαμπέλις). Όποτε αποσπάστηκε η τουρκική ομάδα, τόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο (28-17), όσο και λίγο πριν το τέλος (68-60), η απάντηση των Λιθουανών του Νέναντ Τσάνακ ήταν έγκαιρη αλλά στο τέλος δεν υπήρχε αυτός ο παίκτης που θα «κλείσει» το ματς με σπουδαία σουτ για τους φιλοξενούμενους. Ο λεγόμενος closer στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δηλαδή…

Ο Άντονι Μπράουν είχε 11 πόντους και 11 ριμπάουντ για τους νικητές με τον Κάιλ Αλεξάντερ να τον μιμείται με 11 πόντους και 9 «σκουπίδια». Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιόαν Μακουντού με 12 πόντους (5/12 σουτ) αλλά και μία χαζή αποβολή με πέμπτο φάουλ ένα λεπτό πριν τελειώσει το ματς.

Για τους ηττημένους Λιθουανούς, που παρατάχθηκαν με 10άδα και χωρίς Αμερικανό στη σύνθεση τους, οι Καλαϊτζάκης, Κοβλιάρ και Λιπκέβιτσιους είχαν από 12 πόντους, με τον Μάρκο Πετσάρσκι να προσθέτει 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 35-34, 54-48, 72-66

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.