Κύπελλο Ελλάδας: Άνετος Βόλος, πιο δύσκολα ο Άρης (highlights)

Ο Βόλος δεν είχε πρόβλημα να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με το εμφατικό 0-3 στην έδρα της Κρύας Βρύσης, ενώ ο Άρης επικράτησε με 1-0 πιο δύσκολα του μαχητικού Εθνικού χάρη στο γκολ του Νταρίντα στο 31'.

Δυσκολεύτηκε απέναντι στον Εθνικό ο Άρης, ο οποίος όμως κατάφερε να νικήσει με 1-0 και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Νταρίντα ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στους κίτρινους βρίσκοντας δίχτυα στο 31′ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Κούμπουλα στο σουτ του Ντιαντί.

Ένα παιχνίδι ευκαιρία για τον Άκη Μάντζιο, ώστε να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, παράλληλα και να πάρει την πρόκριση στην Καλλιθέα, απέναντι στον Εθνικό. Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε σχήμα με 8 αλλαγές και ξεκούρασε παίκτες, την ίδια ώρα που μοίρασε χρόνο σε άλλους που δεν είχαν ρυθμό. 

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Πειραιώς (Χαντές): Κούμπουλας, Χριστογιάννης, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μαλάϊ, Σκεντεράϊ, Πολύζος, Γεωργούσης, Ερέρα, Αντωνίου.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Χουάνκαρ, Ζουλ, Νταρίντα, Ντιαντί, Φετφατζίδης, Σαβέριο,  Ζαμόρα.

Στο άλλο ματς, ο Βόλος ήτανεκ προοιμίου το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (ομάδα που επέστρεψε στην Γ’ Εθνική μετά από 8 χρόνια) και με την μεσοεπιθετική του γραμμή να βρίσκεται σε καλή κατάσταση κατάφερε να φτάσει σε μια πολύ εύκολη επικράτηση.

Το 0-3 του ημιχρόνου «καθάρισε» από νωρίς την πρόκριση, με την ομάδα του Καλογήρου να παρουσιάζει αρκετά θετική εικόνα, σε ένα ματς πάντως που λόγω της διαφοράς δυναμικότητας δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Δύο γκολ ο Κόστα (4′, 40′) και ένα Δόσης (42′) για την άνετη πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70′ Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70′ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50′ Τσάνι), Ταουσάνης (59′ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70′ Χαβιαρόπουλος).

Βόλος (Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Κόστα (62′ Κόντε), Βιγιαφάνιες (63′ Λυκουρίνος), Κόμπα (73′ Μπερναντού), Δόσης, Κορέα (46′ Ασλανίδης), Ασενχούν (46′ Νταϊλάνι), Τριανταφύλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.