Ρεάλ Μαδρίτης: Τι κρατάει από τη νίκη επί της Αλαβές;

Η Ρεάλ Μαδρίτης διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα πέντε παιχνίδια μετά τη δύσκολη νίκη της, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, επί της Ντεπορτίβο Αλαβές το βράδυ της Τρίτης.

Οι «Λος Μπλάνκος» είχαν τον έλεγχο για μεγάλο μέρος της βραδιάς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και προηγήθηκαν 3-0 με πέντε λεπτά να απομένουν.
Εκεί πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε και η Αλαβες πέτυχε δύο γκολ σε δύο λεπτά, δημιουργώντας σχετικό άγχος στους γηπεδούχους.
Από την αναμέτρηση της Τρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα, το «90min» επέλεξε τα πιο σημαντικά γεγονότα.

ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
Θα κολακεύσουμε τον Κιλιάν Εμπαπέ επειδή πέτυχε γκολ απέναντι στην Αλαβές; Ίσως όχι να χαμογελάσουμε, αλλά να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι έχει βάλει και πάλι τους τροχούς του σε κίνηση.
Αφού έφτασε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, ο Γάλλος σταρ δεν έβαλε γκολ σε κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια του στη La Liga.
Από τότε έβαλε τέλος σε αυτή τη σχετική ξηρασία και έχει πλέον σκοράρει σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις πρωταθλήματος και τα νούμερα του είναι αυτά που αναμένονται από αυτόν. Όμως πάνω που βρήκε ρυθμό, τραυματίστηκε και θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

ΤΖΟΥΝΤ ΜΠΈΛΙΓΧΑΜ
Όπως αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Εμπαπέ, το μήκος του σχοινιού που έχεις όσον αφορά την υπομονή, είναι αρκετά μικρό όταν είσαι σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ, ειδικά μετά από τον θρίαμβο της στη La Liga και στο Champions League την περασμένη σεζόν.
Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας του ισπανικού Τύπου, αλλά ηρέμησε τους αμφισβητίες του με την ασίστ στον Εμπαπέ που διπλασίασε το προβάδισμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΧΕΣΟΥΣ ΒΑΓΕΧΟ!
Αλήθεια υπήρχε στη Ρεάλ αυτή η ψυχή; Συχνά φεύγει με άτυχους δανεισμούς ή βολεύεται με τη θέση του αναπληρωματικού στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Η τελευταία του συμμετοχή, καταγράφεται στις αρχές Ιανουαρίου, όταν έπαιξε για 10 λεπτά απέναντι στη Κάδιθ. Την Τρίτη τον είδαμε πάλι για ένα δεκάλεπτο στη θέση του Μιλιτάο, διάστημα που η Αλαβές πέτυχε δύο τέρματα, οπότε μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε με τη φανέλα της Ρεάλ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.