Έσε: “Κάναμε αυτοκριτική, είμαστε εδώ για να τ’ αλλάξουμε όλα” (video)

Όσα είπε ο Σαντιάγκο Έσε στη συνέντευξη τύπου εν όψει Λιόν (26/09. 22.00, MC LIVE Novasports.gr).

O Σαντιάγκο Έσε μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (26/09. 22.00, MC LIVE Novasports.gr) για την πρεμιέρα του UEFA Europa League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Τι συναισθήματα προκαλούν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ενόψει του αυριανού αγώνα: “Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην αρχή μίας καινούργιας διοργάνωσης, είμαστε μία ομάδα που τώρα αρχίζει μπαίνει σε κανονικό ρυθμό. Είμαστε μία καλή ομάδα, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε να μιλάμε για κακά αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της και την νοοτροπία της. Μπορεί να μην έχουμε ικανοποιήσει με την παρουσία μας, μπορεί να αλλάξει γρήγορα αυτό, έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας”.

Τι συζήτησαν ενόψει του αυριανού ματς: “Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας και οι παίκτες και με τους προπονητές, κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που είχαμε από πέρσι με το ευρωπαϊκό. Δεν πρέπει να μένουμε σ’ ένα κακό αποτέλεσμα, που μπορεί να συμβεί στον καθένα, μπορούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και δουλεύουμε γι’ αυτό. Σημαντικό ο κόσμος να σέβεται τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και πέρσι”.

Για τον φόρτο του μετά τα συνεχόμενα ματς και χωρίς ξεκούραση: “Νιώθω πολύ καλά, πανέτοιμος, αν βρεθεί η στιγμή που δεν θα μπορώ να παίξω θα το πω. Είμαι εδώ για να δώσω ό,τι καλύτερο έχω στον Ολυμπιακό, όπως πάντα. Με βοήθησαν οι διακοπές του καλοκαιριού και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.