Europa League: «Όρθια» η Τβέντε στο «Όλντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν – Νίκες για Λάτσιο και Σλάβια Πράγας (highlights)

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε στο «Όλντ Τράφορντ» η Τβέντε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) για την πρεμιέρα του League Phase στο Europa League. Η Λάτσιο «καθάρισε» τη Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο ημίχρονο με τριάρα (0-3). Εκτός έδρας νίκη με 0-2 για τη Σλάβια Πράγας του Ζαφείρη στη Βουλγαρία επί της Λουντογκόρτς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τβέντε: 1-1

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Τβέντε στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ». Η ολλανδική ομάδα πίεσε ψηλά τους «κόκκινους διαβόλους» και στο 8ο λεπτό «άγγιξε» το γκολ με τον Λάμερς. Οι Άγγλοι στο 35ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με ωραίο δεξί πλασέ του Έρικσεν και λίγο αργότερα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Γιουνάιτεντ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τβέντε έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Λάμερς στο 69ο λεπτό, ο Ολλανδός στράικερ νίκησε από κοντά τον Ονάνα και έφερε το πάιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία (1-1). Η ολλανδική ομάδα απέσπασε έναν σπουδαίο βαθμό απέναντι στη Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ.

Μαν. Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαχ, 4-2-3-1): Ονάνα, Μαζραουί, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Νταλότ, Ουγκάρτε, Έρικσον (79′ Μάινου), Ντιαλό (67′ Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (79′ Χόιλουντ), Ζίρκζεϊ (79′ Μάουντ).

Τβέντε (Τζόσεφ Όοστινγκ, 4-2-1-3): Ούνερσταλ, Φαν Ρουίτζ, Χίλγκερς, Μπρουνς, Σαλάχ – Εντίν, Ρεζίρ, Βλαπ (61′ Κζολο), Στέιν (60′ Ροτς), Φαν Βολγφσγουίνκελ, Λάμερς, Βαν Μπέργκεν (74′ Λταϊέφ)

Άντερλεχτ – Φερεντσβάρος: 2-1

Ημίχρονο στο μηδέν στις Βρυξέλλες μεταξύ της Άντερλεχτ και της Φερεντσβάρος. Στο δεύτερο ημίχρονο η οικοδέσποινα χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να καθαρίσει το παιχνίδι. Το προβάδισμα έδωσε ο Βέρσχερεν (62′) και στη συνέχεια ο Ντόλμπεργκ (64′) ευστόχησε από τη βούλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τραορέ στο 87ο λεπτό, ο οποίος μείωσε σε 2-1 για τη Φερεντσβάρος.

Ντιναμό Κιέβου – Λάτσιο: 0-3

Πάρτυ της Λάτσιο στο Αμβούργο κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, η ιταλική ομάδα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντιά. Στη συνέχεια η Λάτσιο πίεσε για ακόμα περισσότερα τέρματα και σε διάστημα ενός λεπτού πέτυχε δύο γκολ με Ντέλε Μπασίρου (34′) και ξανά τον Ντιά (35′). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ουκρανοί έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Μπράγκαρου αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 83ο λεπτό ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλλε και τον Νόσλιν των Ιταλών.

Λουντογκόρετς – Σλάβια Πράγας: 0-2

Στο αρχικό σχήμα για τη Σλάβια Πράγας ο Ζαφείρης στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε το προβάδισμα με τον Γιούρασεκ στο 37ο λεπτό και οι δύο ομάδες πήγαν με τη διαφορά ενός γκολ στα αποδυτήρια. Στο 65ο λεπτό ο Τσίτιλ πέτυχε το δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μίντιλαντ – Χόφενχαϊμ: 1-1

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Μίντιλαντ – Χόφενχαϊμ για τους γηπεδούχους, ο Οσόριο στο 42ο λεπτό έκανε το 1-0. Στο 90′ ο Μέρστεντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με απίθανό τέρμα και η γερμανική ομάδα επιστρέψει από τη Δανία με το βαθμό της ισοπαλίας.

Νις – Ρεάλ Σοσιεδάδ: 1-1

Στη Γαλλία η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρήκε πρώτη δίχτυα με τον Μπαρενετσέα στο 18ο λέπτό κόντρα στη Νις. Με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου ο Ροσάριο έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Στο 53ο λεπτό η Νις κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκεσάν, αλλά ο Ρεμίρο της Σοσιεδάδ το έπιασε. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.