Ολυμπιακός: Με πίστη για το αποτέλεσμα στη Γαλλία

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Europa League με δύσκολη αποστολή στη Γαλλία κόντρα στη Λιόν (22:00).

Οι κάτοχοι του Europa Conference League θέλουν να ξεκινήσουν θετικά τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και να φύγουν με αποτέλεσμα από το «Groupama Stadium». Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση συγκριτικά με το ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Γιώργο Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Μεντιλίμπαρ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 3-5-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με τον Τζολάκη στην εστία και τους Μπιανκόν, Κάρμο και Πιρόλα στην τριάδα της άμυνας. Οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ-χαφ, με τους Έσε, Στάμενιτς και Τσικίνιο να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Βέλντε και Ελ Κααμπί θα ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, με 3-5-2 αναμένεται να παραταχθεί και η γαλλική ομάδα. Ο Περί θα καθίσει στην εστία, με τους Μάτα, Ομαρί και Νιακατέ να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Μέιτλαντ-Νάιλς, Βερετού, Τέσμαν, Μάτιτς και Τολισό θα ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Ορμπάν και Λακαζέτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.