Europa League: Νίκες για Φενέρ και Ρέιντζερς (highlights)

Η ομάδα του Μουρίνιο ξεκίνησε με το δεξί το Europa League νικώντας την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 2-1 ενώ οι Σκωτσέζοι επικράτησαν εύκολα στη Σουηδία της Μάλμε με 2-0.

Στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρμπαχτσε βρήκε παρηγοριά στην Ευρώπη μετά την ήττα από την Γαλατασαράι για το πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 1-0. Οι Βέλγοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας πολλές και καλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Ιβάνοβιτς, αλλά το γκολ ήρθε για τους Τούρκους ύστερα από στατική φάση και ωραίο τελείωμα του Σογιουτζού στο 26′.

Η αποστολή των Βέλγων έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά την αποβολή του ΜακΆλιστερ στο 74′, με τους Τούρκους να φτάνουν στο 2-0 με το αυτογκόλ του Μπέρτζες. 

Η Ουνιόν είχε την ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι στο 90+1′ (σε φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Οσάκι Σάμουελ όμως ο Λιβάκοβιτς νίκησε τον Ιβάνοβιτς, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Σάικς μείωσε σε 2-1.

Την επόμενη εβδομάδα η τουρκική ομάδα μεταβαίνει στην Ολλανδία για κοντραριστεί με την Τβέντε, ενώ οι Βέλγοι φιλοξενούν την Μπόντο Γκλιμτ.

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Μούλντουρ (65′ Οσάγι-Σάμουελ), Μπεκάο, Σογιουντζού, Ούστερβολντε, Φρεντ (86′ Τοσούν), Αμραμπάτ, Σιμάνσκι, Καχβετζί (65′ Τάντιτς), Ουντέρ (77′ Γιαντάς), Εν-Νεσίρι (77′ Τζέκο)

Προπονητής: Ζοζέ Μουρίνιο

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: Κάστρο Μόντες, ΜακΆλιστερ, Μπέρτζες (86′ Σάικς), Ματσίντα, Σαντίκι (86′ Βαν ντε Πέρε), Βάνχουτε, Ράσμουσεν (70′ Μπουφάλ), Ιβάνοβιτς, Νιάνγκ, Ροδρίγες (61′ Χαλαΐλι)

Προπονητής: Σεμπαστιέν Ποκονιόλι

Στη Σουηδία η Ρέιντζερς εκκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, αφού προτού φύγει το πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ στο 56ο δευτερόλεπτο με τον Ντέσερς να αποφεύγει τον Νταλίν, να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και τον Μπαϊράμι σε κενή εστία να έχει το εύκολο τελείωμα πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Ρέιντζερς.

Οι Σκωτσέζοι ήταν εμφανώς ανώτεροι των γηπεδούχων και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον ΜακΚόσλαντ στο 76′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Την επόμενη εβδομάδα οι Σουηδοί αντιμετωπίζουν στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάχ, ενώ η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Λιόν. 

Μάλμε: Νταλίν, Στρίγκερ Λάρσεν, Ρέστερ, Γιάνσον, Μπουσανέλο, Πένια, Γιόνσεν (84′ Γιόργκενσεν), Κρίστιανσεν (61′ Μπότχαϊμ), Μπεργκ (84′ Λουκίλι), Μπολίν (69′ Αλί), Τελίν (69′ Ρόσενγκρεν)

Προπονητής:Χένρικ Ρίνστρεμ

Ρέιντζερς: Μπάτλαντ, Ταβερνίερ, Σόουταρ, Πρέπερ, Κασανβίριο, Ντιομαντέ, Μπάρον, Τσέρνι (69′ ΜακΚόσλαντ), Μπαϊράμι (84′ Στέρλινγκ), Λόρενς (80′ Ράσκιν), Ντέσερς

Προπονητής: Φιλίπ Κλεμόν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.