Λας Πάλμας – Ρεάλ Μπέτις 1-1: Σκόνταψε στα Κανάρια Νησιά (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε


Λας Πάλμας και Ρεάλ Μπέτις μοιράστηκαν γκολ και βαθμό στο Εστάντιο ντε Γκαντ Κανάρια, καθώς σκόραραν από ένα γκολ στο πρώτο μέρος και πήραν από έναν βαθμό. Ουσιαστικά η ομάδα του Πελεγκρίνι πέταξε δύο βαθμούς στα Κανάρια Νησιά, με την τελευταία του πίνακα της βαθμολογίας.

Η Λας Πάλμας άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Βίτι από τα δεξιά και τον Μολέιρο στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει ουσιαστικά σε κενή εστία για να ανοίξει το σκορ.

Από το λεπτό αυτό και μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους η Ρεάλ Μπέτις ήταν εκείνη που υπήρχε επιθετικά στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αρχικά στο 22ο λεπτό με τον Ντιαό να πιάνει ένα γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από απόκρουση του Σίλενσεν, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Ο Κορυφαίος του γηπεδού Λο Σέλσο στο 27′ και στο 33′ ήταν αυτός που άγγιξε το 1-1 χωρίς όμως να τα καταφέρει, κάτι που έγινε τελικά στο δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου του πρώτου ημιχρόνου.

Όλη η δουλειά όμως έγινε από τον Ντιαό ο οποίος βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Λας Πάλμας, χωρίς να είναι οφσάιντ, γύρισε άψογα στον Λο Σέλσο που τον ακολούθησε στα αριστερά και με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος έπσε ο ρυθμός, η Λας Πάλμας προσπαθούσε να κρατήσει το 1-1 και αν έβρισκε αντεπίθεση θα προσπαθούσε να “κλέψει” το ματς. Στο 62ο λεπτό η Μπέτις είχε ευκαιρία για το 2-1 όμως δεν τα κατάφερε, ενώ η μεγαλύτερη ευκαρία του αγώνα ήταν για την ομάδα του Πελεγκρίνι, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε μία επαφή με την μπάλα πλάσαρε με αρκετά φάλτσα αλλά η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Σίλενσεν μένοντας έτσι το 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.