Γκρόιτερ Φιρτ – Φορτούνα Ντ. 1-2: Έσπασε αρνητική παράδοση 12 ετών! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε με 2-1 της Γκρόιτερ Φιρτ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε με 2-1 της Γκρόιτερ Φιρτ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και έσπασε αρνητικό σερί 12 ετών!

Η Φορτούνα δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την Γκρόιτερ Φιρτ στην έδρα της από το 2012, όταν τότε επικράτησε με 2-0, αλλά επίσης δεν είχε κερδίσει ποτέ στην έδρα του «τριφυλλιού» στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας!

Οι δύο ομάδες απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο και στο 43 οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χαχ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Σμρπέντι μετά από λάθος του Όμπερντορφ.

Λίγες οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο με τον Γκαβορί να αστοχεί σε κενή εστία στο 72! Στο 88 ο Γιοχάνεσον ανατράπηκε από τον Ίτερ και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.

Από τα έντεκα μέτρα ο Γιοχάνεσον ήταν εύστοχος και με το πρώτο φετινό του γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Γκρόιτερ Φιρτ: Νολ, Ντιτζ, Γιούνγκ, Μάιερχεφερ(87΄Μουντς), Μάσιμο, Μπανσέ(86΄Μίλερ), Γκριν, Ίτερ, Χέργκοτα, Σρμπένι(71 Μουστάφα), Φουκτόι(61΄Μοτίκα)

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Κάστενμάιερ, Γκαβορί(72΄Ιγιόχα), Χόφμαν, Όμπερντόρφ, Φρίντρικσον(80΄Μπάμπα), Χαχ, Τσίμερμαν, Γιοχάνεσον, Ρόσμαν(73΄Φαν Μπρεντερόντε), Κοβνάτσκι(80΄Φερμέι), Νίμιετς(67΄Κλάους)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.