Αλμπαθέτε – Λα Κορούνια 2-5 : Μια “Ντεπόρ” βγαλμένη από τα… παλιά! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Με μια εμφάνιση που θύμισε τις ένδοξες στιγμές της, στις περασμένες δεκαετίες, η Λα Κορούνια νίκησε 5-2 στο Αλμπαθέτε! Από 2 γκολ σημείωσαν οι Μέγια (9', 80'), Χερνάντες (12', 61') κι ένα ο Κριστιάν Χερέρα (74'). Οι Κίλες (4') και Φιντέλ (76') τα γκολ των γηπεδούχων.

Το έχουμε πει και θα το λέμε πως αυτό το πρωτάθλημα της Segunda Division ή η La Liga Hypermotion – όπως τη λένε χάρην του μάρκετιγκ – είναι μακράν η πιο δύσκολη και πιο ανταγωνιστική 2η κατηγορία τουλάχιστον στα 4-5 “προηγμένα” – ποδοσφαιρικά – κράτη της Ευρώπης. Το ματς στο Αλμπαθέτε, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής απλά το επιβεβαίωσε περίτρανα σε μια από τις πιο παραγωγικές – και θεαματικές, συνάμα – σεζόν των τελευταίων δεκαετιών στη συγκεκριμένη κατηγορία!

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με το μυαλό – και του κουράγιο – του γνώριμού μας Λούκας Πέρες και το ταλέντο των ασταμάτητων Χερεμάι Χερνάντες και Νταβιντ Μέγια έκανε… σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίο προηγήθηκαν μόλις στο 4′ λεπτό με ωραίο γκολ του Κίλες αλλά μετά, προφανώς δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν από που τους ήρθε!!! Με γρήγορες επιθέσεις μέσα σε ένα 3 λεπτο η ομάδα της Γαλικίας έφερε τούμπα το ματς με γκολ των Μέγια (9′) και Χερνάντες (12′) Στη συνέχεια κι ως το φινάλε του ημιχρόνου η Αλμπαθέτε είχε μια φλύαρη υπεροχλη ενώ η αντίπαλός της με την πρώτη ευκαιρία την απειλούσε στην κόντρα. Το 1-2 έμεινε ως το φινάλε του πρώτου μέρος χάρις τις επεμβάσεις του Κριστιάν Ριβέρο!

Στην επανάληψη η Αλμπαθέτε προσπάθησε να επιβάλλει έναν δικό της ρυθμό δίχως όμως να διορθώσει τα κακώς κείμενα στα μετοπισθεν! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 61′ ο Χερεμάι Χερνάντες και στο 74′ ο Κριστιάν Χερέρα να ανεβάσουν το δέικτη του σκορ στο 1-4 με φάσεις που εξέθεσαν, αν μη τι άλλο, την πολύπαθη ανασταλτική παρουσία των γηπεδούχων. Μετά από φάση διαρκείας ο Φιντέλ μείωσε στο 76′ αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Μέγια υπενθύμισε τα… δεδομένα της παρτίδας διαμορφώνοντας σε άλλη μια καλά οργανωμένη αντεπίθεση το τελικό 2-5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.