Σίστο: “Ελπίζω να βιώσω την επιτυχία στον Άρη!”

Ο Πιονέ Σίστο σχολίασε σε δανέζικη ηλεκτρονική εφημερίδα την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και τόνισε το στόχο που έχει με τους "κίτρινους"

Ο Πιονέ Σίστο αντιμετωπίζει αισιόδοξα την παρουσία του στον Άρη. Όπως δήλωσε στην δανέζικη ηλεκτρονική εφημερίδα tipsbladet.dk, θέλει να προσφέρει στη νέα του ομάδα και να βιώσει μαζί της επιτυχίες. Δεν ήταν ευχαριστημένος από την πορεία του τα τελευταία χρόνια κι ευελπιστεί αυτό να αλλάξει τώρα στην Ελλάδα. Ο Δανός διεθνής μεσοεπιθετικός σχολίασε και την απόφασή του να πει “ναι” στους “κίτρινους”, εξηγώντας γιατί αυτό ήταν εύκολο γι’ αυτόν.

Στο δημοσίευμα με τίτλο “Ο Πρόεδρος κυνήγησε τον Σίστο: Είναι πολύ ενδιαφέρον” και υπότιτλο “Ο πρόεδρος του Άρη ήθελε πολύ να πάρει τον Pione Sisto στον σύλλογο και ο Δανός είναι χαρούμενος που η μεταγραφή έγινε πραγματικότητα”, ο Σίστο τονίζει αρχικά: “Ο σύλλογος έδειξε πραγματικά ενδιαφέρον για μένα τον χρόνο που πήγα στην Τουρκία. Δυστυχώς, δεν ευοδώθηκε, οπότε υπέγραψα στην Αλάνιασπορ. Για την ακρίβεια ήταν μία επιθυμία που είχα, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως ελπίζεις. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον που έχω έρθει εδώ ούτως ή άλλως”.

Σχετικά με την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση του Άρη είπε: “Είχα πολλές επιλογές, αλλά το γεγονός ότι είχα μιλήσει με τον σύλλογο την προηγούμενη χρονιά το έκανε εύκολο. Μίλησα με τον πρόεδρο στο FaceTime. Αυτό ήταν αρκετό. Άλλωστε είχαμε μιλήσει μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχε”.

Αναφορικά με το πέρασμά του από την Αλάνιασπορ σχολίασε: “Υπήρχαν ορισμένες άλλες προτεραιότητες και οι σύλλογοι έχουν λίστες με αυτούς που θέλουν. Εάν δεν μπορείς να πάρεις το νούμερο ένα και το δύο, τότε πηγαίνεις για το νούμερο τρία. Υπήρχαν άλλοι στόχοι και επιθυμίες, όταν ήταν να φύγω από την Μίντιλαντ. Δεν αποδείχτηκε ότι ήταν οι σύλλογοι που ήλπιζα και μετά ήρθε η Αλάνιασπορ στην Τουρκία”.

Και συμπλήρωσε, απαντώντας σχετικά με κάποια οικονομικά ζητήματα που είχε με τον τούρκικο σύλλογο: “Υπάρχουν βέβαια αρκετές ιστορίες για το αν οι σύλλογοι πληρώνουν μισθούς. Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ από σεβασμό για εμένα και την Αλάνιασπορ. Ήταν, όμως, μια καλή εμπειρία”.

Φτάνοντας στην παρουσία του στον Άρη επισήμανε: “Συχνά έρχεται μια περίοδος δυσκολιών ή προκλήσεων που πρέπει να περάσεις. Αυτό σου δίνει την εμπειρία, ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την επιτυχία. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να έρθει στον Άρη!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.