Ουντινέζε – Ίντερ 2-3: Ματσάρα με… υπογραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Serie A, η Ίντερ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επιβλήθηκε 3-2 της Ουντινέζε στο «Φρίουλι» με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Οι «νερατζούρι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του ματς, μόλις στο πρώτο λεπτό με γκολ του Φρατέζι και κάπως έτσι να πάρουν τεράστια ψυχολογική ώθηση.

Η αντίδραση της Ουντινέζε ήρθε στο 35’, όταν ισοφάρισε με τον Καμπασέλε, όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η Ίντερ είχε ανακτήσει το προβάδισμα με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στις καθυστερήσεις.

Ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου (47’) και έβαλε γερές βάσεις νίκης για την ομάδα του (1-3). Η Ουντινέζε έδειξε και πάλι σημάδια αντίδρασης, μειώνοντας σε 2-3 με τον Λούκα στο 83’, όμως στον εναπομείναντα χρόνο δεν κατάφερε να «κλέψει» κάτι από το παιχνίδι.

Έτσι, η Ίντερ μετά από δύο σερί απώλειες βαθμών επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και υποχρέωσε την Ουντινέζε στη δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.