Αsteras Aktor – Λεβαδειακός 1-1: «Κέρβερος» Παπαδόπουλος! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Σε ματς που είχε γκολ μόνο στο α', αλλά ήταν καλύτερο μόνο στο β', Αρκάδες και Βοιωτοί έμειναν ισόπαλοι, με κεντρικό πρόσωπο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, που έπιασε πέναλτι του Γιαννιώτα!

Ο Asteras AKTOR, βρέθηκε πίσω αλλά ισοφάρισε, όμως έμεινε πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (8η σερί εντός), μετά το διπλό της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ.

Οι Βοιωτοί παραμένουν χωρίς τρίποντο στην επιστροφή στα «σαλόνια», όπου αγνοούν τη νίκη δέκα σερί ματς, τα όμως οκτώ ισόπαλα!

Τελευταία φορά που κέρδισε ο Λεβαδειακός στην πρώτη κατηγορία, ήταν τον Απρίλιο του 2023 στην…Τρίπολη, με γκολ του Γιαννιώτα, που σήμερα ήταν ο μοιραίος…

Πέντε τελικές, δύο γκολ!

Το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με μόλις πέντε τελικές για τις δύο ομάδες συνολικά, που όμως οι δύο κατέληξαν στα δίχτυα!

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν επικίνδυνοι στην αρχή, ψάχνοντας τις πλαγιοκοπήσεις από τα πλάγια.

Στην πρώτη από αυτές, στο 2′, ο Γιαννιώτας, έκανε άστοχο σουτ.

Στη δεύτερη όμως, στο 8ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης γύρισε από δεξιά, ο Μπάλσι έκανε κακό πλασέ από ιδανική θέση, αλλά για καλή του τύχη, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Αλάγκμπε, άλλαξε τελείως πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-1, με τους Αρκάδες, να δέχονται για πέμπτη φορά φέτος γκολ στο πρώτο μέρος!

Ο Asteras AKTOR, πήρε την κατοχή στη συνέχεια, αλλά για πολλή ώρα, αδυνατούσε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι Αρκάδες, δεν είχαν ούτε μία τελική μέχρι το 43′, όταν ο Χουχούμης έβγαλε μία σέντρα από αριστερά, ο Καλτσάς βρέθηκε ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι και με σκαστή κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1!

VAR και ήρωας Παπαδόπουλος!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το β’ μέρος και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις με γεμίσματα και κόρνερ στα πρώτα λεπτά, αλλά χωρίς να γίνει τελική.

Οι Αρκάδες ολοένα και ανέβαιναν, φτάνοντας κατοχή μπάλας πάνω από 75% στο πρώτο τέταρτο του β’. Στο 53′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καλτσάς βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από μπαλιά που έγινε από αριστερά, αλλά αστόχησε από κοντά.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κρεσπί έκανε καλό σουτ από το ημικύκλιο και ανάγκασε τον Γκαραβέλη σε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια ο Τσακαλίδης καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Μουνιόθ από τον Μορέιρα. Έπειτα όμως από σχετική υπόδειξη του VAR, ο διαιτητής είδε το replay και πήρε πίσω την απόφασή του, κρίνοντας ότι δεν υπήρχε αντικανονικό μαρκάρισμα!

Ο Λεβαδειακός, πήρε θάρρος από την απόφαση και βγήκε μπροστά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 59′, όταν ο Ν. Παπαδόπουλος, με σπουδαία επέμβαση, είπε «όχι» σε κεφαλιά του Κ. Παπαδόπουλου μετά από κόρνερ.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως, ο Τσάπρας έκανε σουτ στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντελί την ώρα που έπεφτε και ο διαιτητής ειδοποιήθηκε ξανά να δει το replay, καταλογίζοντας το πέναλτι!

Ο Ν. Παπαδόπουλος όμως ήταν και πάλι ο ήρωας των γηπεδούχων, που έπεσε στην αριστερή του γωνία στην εκτέλεση του Γιαννιώτα, και κράτησε το 1-1 στο 62!

Όλα αυτά, έφεραν άγρια ομορφιά στο ματς και στο διάστημα 71′-72′, οι γηπεδούχοι είχαν μία φαρμακερή αντεπίθεση του Μπαρτόλο, αλλά κακή πάσα για τον Άνταμ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με άστοχη κεφαλιά του Κωστή, μετά από σέντρα του Γιαννιώτα.

Από εκεί και πέρα όμως, κανένας από τους δύο δεν κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με ατυχία, καθώς ο MVP Ν. Παπαδόπουλος, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω θλάσης...

ΑSTERAS AKTOR – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1

Stoiximan Super League 2024/25, 6η Αγωνιστική, «Θ. Κολοκοτρώνης»

Γκολ: 43′ Καλτσάς – 8′ αυτ. Αλάγκμπε
Κίτρινες: Μουνιόθ, Καλτσάς – Μορέιρα, Συμελίδης, Τσάπρας
Κόκκινες: –
Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Ψύλλος, Καραλής
Asteras AKTOR (Μακελελέ): Ν. Παπαδόπουλος (90′ Τσιντώτας) – Άλχο, Αλάγκμπε, Ντελί, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (80′ Γκος) – Καλτσάς (74′ Παλάσιος), Κρεσπί, Άλβαρες (46′ Μπαρτόλο) – Άνταμ (81′ Καστάνιο).
Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης – Τσάπρας, Λιάγκας, Κ. Παπαδόπουλος, Μορέιρα – Μεχία (64′ Κωστή), Πλέγας (83′ Τσόκαϊ)- Γιαννιώτας (84′ Συμελίδης), Μπάλσι, Ζίνι (40′ Πεδρόσο) – Ρόμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.