Γουλβς – Λίβερπουλ 1-2: Στη κορυφή επαγγελματικά (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Λίβερπουλ πέτυχε τρίτη νίκη μακριά από το Άνφιλντ, έφτασε τις πέντε και πάτησε μόνη πρώτη το ρετιρέ της κατάταξης. Γκολ για Κονατέ και Σαλάχ.

Ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η κορυφαία της Λίβερπουλ με τον Σόμποσλαϊ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζόνστον εξ’ επαφής στο 40ο λεπτό. Εξαιρετική σέντρα και ασίστ του Ντιόγκο Ζότα για το γκολ του Κονατέ με καρφωτή κεφαλιά, πρώτο γκολ της Λίβερπουλ φέτος που μπαίνει από αμυντικό (0-1, 45+2′).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαλάχ δεν γράφει το 0-2 σε κενή εστία και η Γουλβς σκοράρει μετά το λάθος του Κονατέ με τον Αϊτ Νουρί (1-157ο λεπτό). Η Λίβερπουλ όμως κέρδισε πέναλτι με τον Ζότα δύο λεπτά αργότερα και ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε για το τελικό 1-2 βάζοντας το 4ο φετινό του γκολ.

Η Λίβερπουλ που διατηρεί τρομερή παράδοση απέναντι στη Γουλβς (15 νίκες στα τελευταία 16 ραντεβού) με 5η νίκη ανέβηκε μόνη πρώτη στη κορυφή. Η Γουλβς χωρίς νίκη παραμένει με μόλις ένα βαθμό στο βυθό της κατάταξης.

Γουλβς (Γκάρι Ο’ Νίλ): Τζόνστον, Σεμέντο, Μπουένο (77′ Ντόιλ), Τότι Γκόμες, Αϊτ Νουρί, Αντρέ, Ζοάο Γκόμες, Μπελεγκάρντ (52′ Φορμπς), Κούνια, Στραντ – Λάρσεν (68′ Χουάνγκ)

Λίβερπουλ (Άρνε Σλοτ): Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρπομπερτσον, Μακ ‘Αλιστερ Χράφενμπερχ, Σόμποσλάϊ (73′ Τζόουνς), Ντίας (73’ Χάκπο), Σαλάχ, Ζότα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.