Ναϊμέγκεν – Φέγενορντ 1-1: “Έκλεψε” τον βαθμό στο τέλος (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε


Το γκολ του Λοτόμπα στο 87ο λεπτό ήταν αυτό που έδωσε στην Φέγενορντ έναν βαθμό που δεν τον δικαιούταν βάση εικόνας και απόδοσης απέναντι στην εξαιρετική Ναϊμέγκεν.

Με μία ατομική προσπάθεια του Χάνσεν στο 34ο λεπτό η Ναϊμέγκεν μπήκε μπροστά στο σκορ και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι και λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στους Kυπελλούχος Ολλανδίας. Η Φέγενορντ ήταν κακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το μόνο που κρατούσαν μέχρι το γκολ της ισοφάρισης είναι οι δύο φάσεις στο 0-0 και οι δύο σημαντικές και μάλιστα με τον ίδιο παίκτη, τον Ιάπωνα, Ουέντα.

Το γκολ για τη Ναϊμέγκεν ήρθε από τον Χάνσεν, όταν πίεσε τον Μπέελεν λίγο έξω από την περιοχή, με τον ώμο τον έβγαλε εκτός πορείας, του έκλεψε την μπάλα, απέφυγε τον Χάντσκο και εκτέλεσε με πλασέ τον Βελενρέιτερ κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ναϊμέγκεν είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαρίες μέσα σε ένα λεπτό, με τον Κίκο Ογκάβα. Αρχικά στο 26ο λεπτό απείλησε τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ που οριακά κράτησε το 1-0 και στη συνέχεια της φάσης από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων η μπάλα στρώθηκε στον Ιάπωνα που στην κίνηση έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.

Η Ναϊμέγκεν πίεζε και στην άμυνα κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν καθώς όσες αλλαγές κι αν έκανε ο Πρίσκε δεν άλλαζε κάτι στην εικόνα της ομάδας του. Από τα στημένα προσπάθησε στο τέλος να βρει την λύση και ουσιαστικά κάπως έτσι ήρθε το 1-1, καθώς στο 87′ από κόρνερ ο Χάντσκο έπιασε μία κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα προς τα πίσω, αλλά ο Ροφς έκανε τρομερή απόκρουση σε κόρερ ξανά. Από την εκτέλεση και πάλι του Χουάνγκ, η μπάλα απομακτύνθηκε όχι δυνατά από τους αμυντικούς, πήγε στο Χατζ Μούσα, έκανε ωραία το γύρισμα στην περιοχή ο Ροφς ενστικτοδώς έδιωξε αλλά ο Λοτόμπα με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η Ναϊμέγκεν παρά το σοκ ήταν εκείνη που προσπάθησε να βρει τον τρόπο να σκοράρει ξανά και το άγγιξε δύο φορές, αρχικά στο 95ο λεπτό με την κεφαλιά του Νόουτινγ, που με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ ο Βέλενρέιτερ και από το κόρνερ ο Κίκο Ογκάβα έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά που όμως και πάλι σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Φέγενορντ, δεύτερο δοκάρι για τον ίδιο, δεύτερο για τους δηπεδούχους, μένοντας έτσι το 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.