Stoiximan Super League: Συνέχεια με δυο μεγάλα ντέρμπι

Videos που αξίζει να δείτε

Με τα δυο ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζουν συνεχίζεται το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στις 17:00, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με πέντε βαθμούς. Στα 13 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στην Κρήτη, ο ΟΦΗ έχει επτά νίκες και ο Παναιτωλικός τέσσερις. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ τα γκολ είναι 20-14 υπέρ των Κρητικών.

Στις 18:00, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με οκτώ βαθμούς. Στα 23 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, οι Πειραιώτες έχουν 19 νίκες και οι Περιστεριώτες δυο. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 55-13 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Στις 20:30, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Άρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με οκτώ βαθμούς. Στα 65 προηγούμενα ματς με γηπεδούχο τον «Δικέφαλο» του Βορρά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 34 νίκες και οι «κίτρινοι» δώδεκα. Επίσης, 19 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 95-48 υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Τέλος, στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί στην «Αγιά Σοφιά» το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς. Στα 74 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων με γηπεδούχο την Ένωση, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 31 νίκες και οι «πράσινοι» 23. Επίσης, 20 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 85-76 υπέρ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Βόλος ΝΠΣ-Athens Kallithea 1-1
Asteras Aktor-Λεβαδειακός 1-1

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (17:00)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (18:00)
ΠΑΟΚ-Άρης (20:30 Novasports Prime)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:30)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Πανσερραϊκός (20:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.