ΠΑΟΚ – Άρης: «Ασπρόμαυρη» υπεροχή στην Τούμπα

Videos που αξίζει να δείτε

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη (29/09, 20:30, Novasports Prime) για την 6η Αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Πρώτο ντέρμπι Θεσσαλονίκης στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη για την 6η Αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (29/09) στις 20:30 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το Novasports Prime.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 65 φορές στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 34 νίκες. Αντίθετα ο Άρης «έφυγε» από την έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» με το «τρίποντο» μόλις 12 φορές. Τέλος οι «κίτρινοι» απέσπασαν 19 φορές τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα στα 65 παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη, οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 95 γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις 48. Στην κορυφή των σκόρερ βρίσκονται οι Κούδας και Σκαρτάδος έχοντας πετύχει από τέσσερα γκολ. Ακολουθούν οι Σαράφης, Αλεξιάδης, Πετκάκης και Ζουμπούλης από ένα λιγότερο.

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη και κατέκτησαν τον τιτλο του Πρωταθλητή Ελλάδα. Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί τη μοναδική νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου την προηγούμενη χρονιά, καθώς στα υπόλοιπα τρία οι «κίτρινοι» νίκησαν δύο φορές, ενώ απέσπασαν και μια φορά τον βαθμό της ισοπαλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.