ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Κιτρινόμαυρο» προβάδισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Videos που αξίζει να δείτε

Αθηναϊκό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλεφεια για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (29/09, 21:30, MC Novasports.gr), κρίσιμη αναμέτρηση για τα δύο «στρατόπεδα».

Πέμπτη αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 6η Αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η Ένωση υποδέχεται στην «Αγιά Σοφιά» τους «πράσινους» το βράδυ της Κυριακής (29/09, 21:30, MC Novasports.gr).

Κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» τόσο για τον Ματίας Αλμέιδα, όσο και για τον Ντιέγκο Αλόνσο, οι δύο προπονητές θέλουν το «τρίποντο» για την αποκατάσταση της ηρεμίας στην ομάδα τους.

Στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ παραμένει αήττητη και μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να «φύγει» με τους τρεις βαθμούς.

Συνολικά η ΑΕΚ έχει φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σε 74 ματς, από τα οποία 31 μετρά νίκες η οικοδέσποινα, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα σε 23. Στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Ένωση στα 74 παιχνίδια ως γηπεδούχος έχει πετύχει 85 γκολ, ενώ έχει δεχτεί από τον Παναθηναϊκό 76.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.