Super League 2: «Τρίποντα» για ΑΕΛ, Μακεδονικό και Παναχαϊκή

Εμφατική νίκη για την ΑΕΛ, κόντρα στο Διαγόρα για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Ισοπαλία για Καβάλα και Εθνικό Νέου, ενώ βαθμολογικά τρίποντα για Μακεδονικό και Παναχαϊκή.

ΑΕΛ – Διαγόρας: 3-0

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΛ του Αλέκου Βοσνιάδη, κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα «καθάρισε» το ματς με γκολ των Πασά (59′) και Στίνα (63′). Η Λάρισα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας είναι στην 9η θέση με μόλις έναν βαθμό.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος (75′ Σγουρός), Γιαξής (46′ Παναγιωτίδης), Κρητικός (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς (67′ Ακόστα), Μούργος (46′ Μωραΐτης), Στίνα.

Διαγόρας (Γράφας): Γαλάνης, Σταματούλας, Δημόπουλος (44′ λ.τ Κατσουλίδης), Νικολής, Μανωλάκης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος (66′ Γαρουφαλιάς), Σαπουντζής, Τσιαντούλας (66′ Άντο), Κοκκίνης (56′ Ολιβέρι), Λιούμης.

Καβάλα – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: 0-0

Ισοπαλία στην Καβάλα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Στο β’ μέρος ο Δημητριάδης αποβλήθηκε στο 53ο λέπτό, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα για να σκοράρει. Η Καβάλα είναι στην 7η θέση με έναν βαθμό και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ακολουθεί με την ίδια βαθμολογία.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Μέτσε, Λέλεκας, Πάσανιτς, Κασέμι, Ομπιοχα, Παπαδόπουλος.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης (20′ λ.τ Μιγιεγκά), Μπάλλας, Μπούζας, Φωκαΐδης, Σιατραβάνης, Πανίδης, Νότας.

Μακεδονικός – Καμπανιακός: 1-0

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Μακεδονικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 1-0 του Καμπανιακού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Παναγιωτούδης στο 15ο λεπτό. Ο Μακεδονικός είναι στην 3η θέση με τέσσερις βαθμούς και ο Καμπανιακός είναι στην 4η με τρεις.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Λεωνιδόπουλος, Σιχαρουλασβίλι, Ζαφειράκης, Κουϊρουκίδης.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης, Έππας, Κολλαράς, Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας.

Παναχαϊκή – Asteras AKTOR B’: 1-0

Πρώτη νίκη για την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα κόντρα στον Asteras AKTOR B’ με 1-0 για τη Super League 2. Στο 53′ ο γκολκίπερ των Αρκάδων, Γραμματικάκης αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Εννέα λεπτά αργότερα η ομάδα της Πάτρας άνοιξε το σκορ με τον Ρόβα. Η Παναχαϊκή είναι στην 6η θέση με τρεις βαθμούς, ενώ οι Asteras AKTOR B’ με έναν.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (57′ Ρόβας), Κοζορώνης (72′ Παπατόλιος), Νίλι, Λεσάι (83′ Μαδριγάλ), Τραορέ (72′ Ζέκοφ), Ντε Τόμας (83′ Τσάκνης).

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ντέτλερ, Τουρκοχωρίτης (56′ Λάσκαρης), Γρομητσάρης, Προύντζος, Ελκασάμπ (78′ Κεδίκογλου), Μπατζώνης (56′ Αρχοντάκης), Μπουλούλης, Κετού, Κωστέας, Όκο (64′ Παπαδημητρίου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.