“Απασφάλισε” ο Ντε Γιόνγκ: “Λένε ότι παίρνω 37 εκ. και δεν θέλω να κάνω επέμβαση”

Videos που αξίζει να δείτε

Απαντήσεις στους επικριτές του έδωσε ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό κανάλι της Μπαρτσελόνα.

Απαντήσεις στους επικριτές του έδωσε ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό κανάλι της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός σταρ έχει χάσει περισσότερα από 30 παιχνίδια εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, ωστόσο η κριτική είναι έντονη από αρκετούς φιλάθλους των Καταλανών.

“Παρέμεινα σιωπηλός κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Δεν είναι αλήθεια ότι ο σύλλογος μου ζήτησε να κάνω επέμβαση και εγώ αρνήθηκα. Όλοι συμφώνησαν να μην κάνω επέμβαση”, είπε μεταξύ άλλων ο Ντε Γιόνγκ και πρόσθεσε:

“Δεν είναι αλήθεια ότι λαμβάνω 37 εκ. ευρώ ως αμοιβή. Αυτό το νούμερο είναι πολύ υψηλό και πολύ, πολύ, πολύ μακριά από την αμοιβή μου. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να είναι εκνευρισμένος. Λένε ότι είμαι κάποιος που παίρνει πολλά χρήματα και δεν θέλει να κάνει επέμβαση. Νομίζουν ότι είμαι σε διακοπές και όχι στις προπονήσεις, κάτι που απέχει από την πραγματικότητα. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ο αστράγαλος θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, είναι ευαίσθητο σημείο, όμως υπάρχει βελτίωση και είμαι κοντά στην επιστροφή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.