ΠΑΟΚ-Αρης 0-1: Ο Μάνου Γκαρθία έκρινε το ντέρμπι (videos)

Videos που αξίζει να δείτε

Με ένα γκολ του Μάνου Γκαρθία ο Άρης πήρε τη νίκη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ που είχε δύο δοκάρια

Με ένα γκολ του Μάνου Γκαρθία, με την έμπνευση του Ισπανού να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Κοτάρσκι και να κάνει το 0-1, ο Άρης πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια, δεν βρήκε γκολ σε ένα παιχνίδι που γενικώς είχε καλό ρυθμό.

Τα σχέδια των προπονητών 

Με τον Μπακαγιόκο για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα ήταν η αρχική εντεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Αρη. Ο Μπακαγιόκο ήταν μαζί με τον Σβαμπ στους χαφ.

Αναλυτικά… Ο Κοτάρσκι ήταν στην εστία, η τετράδα της άμυνας ήταν Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα. Σβαμπ και Μπακαγιόκο δίδυμο στους αμυντικούς χαφ, ο Κωνσταντέλιας ήταν σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Ζίβκοβιτς δεξιά και ο Τάισον αριστερά με τον Τισουντάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Μία αλλαγή είχε το αρχικό σχήμα του Άρη σε σχέση με την αρχική 11άδα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κι αυτή η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Ο Μοντόγια πήρε τη θέση του Μάγιο που λόγω ενοχλήσεων δεν ήταν στην αποστολή.

Αναλυτικά… Στην εστία ήταν ο Κοτάρσκι, η τετράδα της άμυνας ήταν με Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς και Φρίντεκ. Σιφουέντες, Μόντσου και Γκαρθία ήταν στους χαφ, αριστερά ήταν ο Ντιαντί, δεξιά ο Σίστο και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μορόν.

Παιχνίδι μεαέρα

Το παιχνίδι γενικώς πήρε γρήγορα ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν να βγάλουν ενέργεια. Ο αέρας που φυσούσε και έκανε αισθητή την παρουσία του ήταν υπέρ του Άρη στο πρώτο μέρος και, αντίστοιχα, υπέρ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος. Ο Άρης είχε τον Σίστο δεξιά (και όχι αριστερά) για να προσέχει τις κινήσεις του Μπάμπα και ο Ντιαντί πήγε στα αριστερά. Αυτό κράτησε μέχρι το 30ό λεπτό. Ο Άρης ήταν ψηλά στην αρχή, ο ΠΑΟΚ μπήκε με κατοχή στο ματς από το 20ό και μετά.

Ευκαιρίες και δοκάρι 

Στο 23’ ο Μόντσου εκτελεί κόρνερ, η μπάλα πηγαίνει απευθείας προς την εστία, περνάει άουτ. Στο 24’ ο Ζίβκοβιτς δίνει στον Ότο που έχει προωθηθεί, γυρίζει, ο Κουέστα διώχνει στην κλειστή γωνία. Στο 27’ έχει δοκάρι ο ΠΑΟΚ. Είναι ο Τισουντάλι που στέλνει την μπάλα στο δοκάρι έχοντας πάρει την μπάλα από τον Τάισον.

Στο 34 ο Ντιαντί σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κοτάρσκι αποκρούει . Στο 38’ ο Κωνσταντέλιας χάνει ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, από το γύρισμα του Ότο, πλασάρει στην κίνηση, η μπάλα πάει άουτ

Ροζ αντί Βέλεθ 

Πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Άρης αναγκάστηκε σε αλλαγή καθώς ο Βέλεθ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στη θέση του μπήκε ο Ροζ, στο 45’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κωνσταντέλιας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Φρίντεκ και πήγε κόρνερ.

Με Μάνου Γκαρθία 0-1

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός και στο δεύτερο μέρος. Ο Ντιαντί έχασε μια ευκαιρία για τον Άρη και στο 53’ ο Τάισον μία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σίστο ήταν πάλι από τα δεξιά και ο Ντιαντί από τα αριστερά και στο 57’  μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα, ο Μορόν έκανε το πλασέ, η μπάλα βρίσκει στον Μπάμπα, ο Κοτάρσκι απλώνει το πόδι και παραχωρεί κόρνερ. Στο 63’ έγινε το 0-1 για τον Άρη με σκόρερ τον Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός μπήκε από τα δεξιά, έβαλε πλάτη τον Μπάμπα, σούταρε στην κλειστή γωνία και έκανε το 0-1.

Αλλαγές από Λουτσέσκου και Μάντζιο

Στο 68’ ο Λουτσέσκου έκανε δύο αλλαγές. Ο Τσάλοφ στη θέση του Τισουντάλι και ο Καμαρά στη θέση του Σβαμπ. Στο 74’ έκανε δύο αλλαγές ο Μάντζιος, ο Σουλεϊμάνοφ πήρε τη θέση του Ντιαντί και ο Σαβέριο τη θέση του Σίστο. Στο 76’ ο Οζντόεφ πήρε τη θέση του Μπακαγιόκο και ο Ντεσπόντοφ τη θέση του Τάισον. Ο Ζίβκοβιτς πήγε στα αριστερά και ο Ντεσπόντοφ στα δεξιά. Στο 81’ δύο αλλαγές για τον Άρη. Ο Σαμόρα στη θέση του Μορόν και ο Νταρίντα στη θέση του Γκαρθία.

Κι άλλο δοκάρι για ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις με τη συχνότητα που είχε πριν το 0-1. Το παιχνίδι πήγε στο 84’ για την επόμενη ευκαιρία και ήταν το δεύτερο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Από κόρνερ, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τον Κεντζιόρα που γυρίζει και ο Μπάμπα σουτάρει μόνος του, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 87’ ο Τσάλοφ σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Κουέστα μπλοκάρει.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (68’ Καμαρά), Μπακαγιόκο (76’ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (76’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (68’ Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βελέθ (45’ λ.τ. Ροζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74’ Σαβέριο), Μανού Γκαρθία (81′ Ντιαντί), Ντιαντί (74’ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (81′ Σαμόρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.