Ατλέτικο Μαδρίτης: Αιχμές του Σιμεόνε κατά του Κουρτουά

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε αιχμές κατά του Τιμπό Κουρτουά, μετά το ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» μίλησε για τα αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί της ομάδας του στον Βέλγο τερματοφύλακα και τα οποία οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο Σιμεόνε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η γνώμη μου είναι ότι ο σύλλογος πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στους υπεύθυνους για τα επεισόδια. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς που μας υποστηρίζουν. Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον σύλλογο. Προσοχή όμως, αυτό δε δικαιολογεί τις καταστάσεις που δημιουργούμε εμείς οι παίκτες. Μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αποτραπούν αυτές οι καταστάσεις και οι ταραχοποιοί και αυτοί που προκαλούν πρέπει να τιμωρηθούν. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να ξεσηκώνει το πλήθος και να γελάει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το πώς προκαλούμε τον κόσμο. Επαναλαμβάνω, αυτό δε δικαιολογεί αυτό που συνέβη μετά, αλλά οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου εμένα, έχουν πολλά να κάνουν με αυτό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όσοι πετούν αναπτήρες θα πρέπει να τιμωρούνται, αλλά το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με αυτούς που προκαλούν τους οπαδούς. Αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά ο Κουρτουά χτυπήθηκε επίσης με αναπτήρες όταν έπαιζε για την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου. Ο σύλλογος δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό, αλλά δεν είμαστε θύματα. Αν προκαλέσουμε, μπορεί να υπάρξει αντίδραση. Ούτε αυτό μπορούμε να το επιτρέψουμε. Πρέπει να τιμωρούμε όποιον το προκαλεί – είτε αυτός είναι ο Σιμεόνε, ο Μέσι, ο Κουρτουά, ο Βινίσιους, ο Γκριεζμάν ή οποιοσδήποτε άλλος. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να τους προκαλεί γελώντας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.