Αποθέωσε τη Μίλαν ο Αλόνσο!

Videos που αξίζει να δείτε

Τι είπε ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν εν όψει του μεταξύ τους ματς.

Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν περιμένει ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν (01/10, 22:00), Τσάμπι Αλόνσο.

«Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που πρέπει να παίξεις έξυπνα. Με την μπάλα, χωρίς μπάλα, πρέπει να είσαι υπομονετικός, πρέπει να είσαι έτοιμος, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος», είπε ο Ισπανός στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου εν όψει το ματς της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

«Μια ιταλική ομάδα είναι πάντα επικίνδυνη. Ξέρουν να έχουν υπομονή. Είναι έτοιμοι να αμυνθούν χαμηλά ή να παίξουν με την κατοχή. Η Μίλαν δεν χρειάζεται να είναι κυρίαρχη για να είναι επικίνδυνη. Μερικές φορές έχει καλή κατοχή, μερικές φορές έχει καλές αντεπιθέσεις», πρόσθεσε.

Η Μίλαν είναι η πιο επιτυχημένη ιταλική ομάδα στη διοργάνωση, με επτά τίτλους και την τελευταία φορά που σήκωσε το τρόπαιο το 2007, ο Αλόνσο ήταν στην ηττημένη ομάδα της Λίβερπουλ.

Δύο χρόνια νωρίτερα, ο Αλόνσο ήταν μέρος της ομάδας της Λίβερπουλ που έκανε μια δραματική επιστροφή από το 3-0 για να κερδίσει τη Μίλαν στα πέναλτι, με τον Ισπανό να πετυχαίνει το τρίτο γκολ για να ισοφαρίσει:

«Μετά από 20 χρόνια μιλάμε ακόμα για εκείνη τη νύχτα. Στη συνέχεια, δύο χρόνια αργότερα χάσαμε από τη Μίλαν, αλλά αυτό που κάναμε το 2005 ήταν απίστευτο. Ήταν πριν από 20 χρόνια, πρέπει να σκεφτούμε το αύριο. Η Μίλαν εξακολουθεί να είναι η ιστορία του Champions League.

Πάντα μου άρεσε η Μίλαν, ο Αρίγκο Σάκι, ο Φάμπιο Καπέλο και οι σπουδαίοι παίκτες και το να παίζουμε εναντίον τους είναι μεγάλη τιμή για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.