Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League

Ο αγώνας άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του κέντρου και μόλις στο 20΄ να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ, μετά την σέντρα του Τροσά και την κεφαλιά του Χάβερτς (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και σε διάστημα δύο λεπτών βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς στην πρώτη περίπτωση (28΄) από το διαγώνιο σουτ του Μέντες η μπάλα «έγλειψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ράγια και έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στη δεύτερη καλή στιγμή (31΄) των φιλοξενούμενων, ο Βιτίνια βρέθηκε τετ – α –τετ με τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων αλλά ο τελευταίος απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 35΄ ο Σάκα αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία την εκτέλεση φάουλ από διαγώνια θέση, η μπάλα πέρασε απ΄ όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 2-0.


Στο 38΄ λίγο έλειψε να πετύχει ένα ακόμη γκολ η Άρσεναλ, αλλά ο Ντοναρούμα δεν αιφνιδιάστηκε στο κοντινό τακουνάκι του Τροσάρ και η Παρί απέφυγε τα χειρότερα.

Στην επανάληψη οι “κανονιέρηδες” είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 52΄ , ο Ντοναρούμα όμως και πάλι σε ετοιμότητα μπλοκάρει την μπάλα από την προσπάθεια του Χάβερτς.

Στο 66΄ ήταν η σειρά των Παριζιάνων να απειλήσουν από την πολύ ωραία προσπάθεια του Νέβες, ωστόσο η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ράγια.

Εννέα λεπτά αργότερα, η Άρσεναλ έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο της γκολ, αλλά ο Ντοναρούμα με εκπληκτική ενέργεια διώχνει την μπάλα από το σουτ (στο ύψος της μικρής περιοχής) του αμαρκάριστου Μαρτινέλι.

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, η Άρσεναλ έχει πλέον 4 βαθμούς, στους τρεις πόντους έμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Άρσεναλ: Ράγια, Γκάμπριελ, Τίμπερ (46΄ Κίβιορ), Σαλιμπά, Καλαφιόρι, Πάρτει (64΄ Μερίνο), Ραϊς, Χάβερτς, Τροσάρ (74΄ Ζεσούς), Σάκα (90΄ Λιούις – Σκέλι), Μαρτινέλι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Χακίμι, Πάκο, Μέντες, Βιτίνια (64΄ Κολό Μουανί), Λι Κανγκ – Ιν, Νέβες, Ζαϊρ Έμερι, Μπαρκολά, Ντουέ (64΄ Ρουϊθ)