Η Μάντσεστερ Σίτι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην Μπρατισλάβα και πήρε την πρώτη της νίκη στο Champions League

Δεν αναμενόταν κάτι διαφορετικό. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε κανένα πρόβλημα για να επικρατήσει στο παιχνίδι που έγινε στην Μπρατισλάβα απέναντι στη Σλόβαν και μάλιστα από νωρίς φρόντισε να κάνει ακόμη πιο εύκολο το βράδυ της.

Μετά το 0-0 στην πρεμιέρα στο παιχνίδι με την Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρώτη της νίκη ενώ για τη Σλόβαν ήταν. η δεύτερη ήττα μετά το 5-1 της πρεμιέρας από τη Σέλτικ.

Στο 8ο λεπτό, ο Γκουντογκάν έκανε το 0-1 και στο 15ο λεπτό έγινε το 0-2 από τον Φόντεν. Η Σλόβαν έπαιζε άμυνα και μάλιστα το μεγαλύτερο διάστημα είχε όλους τους παίκτες στο δικό της 1/3 του γηπέδου.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε  το ημίχρονο με 2-0 έχοντας πάντως και τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος.

Το επίσης εντυπωσιακό σε αυτό το διάστημα ήταν και τα στατιστικά καθώς στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Σίτι είχε ποσοστό κατοχής μπάλας 74%-26% και οι τελικές ήταν 14-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο απαντήθηκε και ένα από τα ζητούμενα του παιχνιδιού, το αν θα σκοράρει -και- ο Χάλαντ. Ο Νορβηγός πέτυχε και αυτός γκολ και έκανε το 0-3 στο 58’.

Σημαντική ήταν η βραδιά και για τον Μακάτι που σκόραρε στο 74’ για το 0-4. Ο 21χρονος που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Μάντσεστερ Σίτι είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Χάλαντ στο 61’. 

Για την Σλόβαν Μπρατισλάβας αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ο Κυριάκος Σαββίδης