Ο Φαμπιάνο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τη Λαμία (5/10) - Δύσκολη η επάνοδος για Ούγκο Μάγιο, συνεχίζει θεραπεία ο Φραν Βέλεθ

Η αναγκαστική απουσία του Φραν Βέλεθ από το ερχόμενο παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία (5/10) έκανε επιτακτική την ανάγκη να είναι διαθέσιμος ο Φαμπιάνο Λέισμαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, στο σωστό τάιμινγκ δείχνει ότι ξεπερνά το πρόβλημά του στο πόδι και ότι θα είναι σε θέση να δώσει το παρών στο ερχόμενο παιχνίδι.

Στη σημερινή (2/10) προπόνηση των “κίτρινων”, ο Φαμπιάνο πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Ως εκ τούτου, κατά πάσα πιθανότητα ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να τον υπολογίζει για το σημαντικό ματς που ακολουθεί. Έτσι, θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο για την κάλυψη των θέσεων των κεντρικών αμυντικών.

Σε ό,τι αφορά στον Βέλεθ, ο Ισπανός, ο οποίος έφυγε τραυματίας στον προσαγωγό από την Τούμπα, συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Πάντως, μιας και ήταν βέβαιο ότι δεν θα ήταν έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Λαμία, ο Άκης Μάντζιος τον δήλωσε να μην αγωνιστεί σε αυτήν λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, κάνοντας την απουσία του σίγουρη και δίνοντάς του χρόνο να επανέλθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Και ο Ούγκο Μάγιο, ο οποίος από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ενοχλήσεις στο πόδι, δεν μπήκε στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί αύριο. Δύσκολα, πάντως, αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος για τον αγώνα με τη Λαμία.

Η προπόνηση των “κίτρινων” σήμερα έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης και συναρμογής, παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις τακτικής. Αύριο, Πέμπτη (3/10), οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.