Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στην Μπόρατς και παράλληλα να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο (22:00).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα 2-0 στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο ματς της Μπάνια Λούκα, για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Αντιθέτως, σε αυτή επέστρεψε ο Φίλιπ Μαξ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Νταγκόφσκι στην εστία και τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μαξίμοβιτς και Τσέριν να αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Οι Μπακασέτας, Πελίστρι και Τετέ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Μπόρατς θα παραταχθεί με τον Σισκόβσκι στην εστία και τους Μέγερς και Καρολίνα στο κέντρο της άμυνας. Οι Κβρζιτς και Ερέρα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Βούκοβιτς, Χρέλιγια, Τσάβιτς, Σάβιτς και Σρέτκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μάρσετιτς.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Έλτσιν Μασίγεφ από το Αζερμπαϊτζάν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αμπντουλαγέφ και Ταλίμποφ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χαλίγεφ, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Μιγιό και Μαμάντοφ.