Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια της.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του στο ματς με τη Λιλ, στο οποίο οι «μερένχες» γνώρισαν την ήττα 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντσελότι δήλωσε πως όλα ήταν άσχημα για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Όλα ήταν πολύ άσχημα. Τα πήγαμε άσχημα με την μπάλα, αν και η ομάδα ήταν αρκετά συμπαγής στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δύσκολο για εμάς να ανακτήσουμε την μπάλα, ήταν δύσκολο για εμάς να κάνουμε μεταβάσεις. Προσπαθήσαμε να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί, αλλά ήταν δύσκολο για εμάς. Άρα… Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με ψυχραιμία, να μην τα πετάμε όλα. Προφανώς, πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαι πολύ ειλικρινής. Η κριτική για το σημερινό παιχνίδι είναι δίκαιη, σωστή και πρέπει να τη δεχτούμε γιατί είναι έτσι. Δεν είχαμε καλή απόδοση σε αυτό το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήταν δύσκολο για εμάς να μπούμε στο παιχνίδι σε επίπεδο έντασης, σε επίπεδο μονομαχιών, σε επίπεδο καθαρότητας μυαλού. Προφανώς, το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ισόπαλο γιατί είχαμε ευκαιρίες στο τέλος, αλλά δεν το αξίζαμε. Έτσι πρέπει να μάθουμε, όπως συνέβη την τελευταία φορά που χάσαμε ένα παιχνίδι, να μάθουμε τι χρειάζεται να βελτιώσουμε, κάτι που είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι δεν είναι πολύ περίπλοκο».