Το σερί της ομάδας του Αντόνιο Κόντε συνεχίστηκε στο Ντιέγκο Μαραντόνα απέναντι στη Κόμο. Νέο γκολ για τον «γρήγορο» και «ανυπόμονο» ΜακΤόμινεϊ. Σκόραραν Λουκάκου, Νέρες.

Η Νάπολι έχει ξεχάσει την ήττα της πρεμιέρας στη Βερόνα (18/8, 3-0), νίκησε και τη Κόμο και παρέμεινε για 6ο συνεχόμενο ματς αήττητη. Η πρωτοπόρος ομάδα του Αντόνιο Κόντε αύξησε την διαφορά (16β.) από την δεύτερη Γιουβέντους (12β.) που αντιμετωπίζει την Κάλιαρι στο Τορίνο (6/2, 13.30).

Ούτε ένα λεπτό δεν πήρε στον Σκοτ ΜακΤομινεϊ να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα της Νάπολι (20 δευτερόλεπτα) στο κύπελλο (5-0, Παλέρμο), ούτε ένα λεπτό δεν πήρε και πάλι στον Σκωτσέζο μέσο για να σημειώσει το παρθενικό του γκολ στο Καμπιονάτο (25 δευτερόλεπτα)! Προβάδισμα για τους γηπεδούχους με ΜακΤόμινεϊ (1-0, 1ο λεπτό) και ισόπαλο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Γκαμπριέλ Στρεφέζα να σκοράρει για 2η φορά φέτος (1-1, 43ο λεπτό).

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο παλιός συμπαίκτης στο Μάντσεστερ του ΜακΤόμινεϊ, Ρομέλου Λουκάκου, με πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Νάπολι, φτάνοντας τα 3 γκολ σε 5 ματς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε το Βραζιλιάνος, Νταβιντ Νέρες, που ήρθε από τον πάγκο (79′) και μέσα σε 7 λεπτά πέτυχε και αυτός το πρώτο του γκολ στη Serie A (3-1, 86ο λεπτό).

Η Κόμο ηττήθηκε μετά από τρεις αγωνιστικές που είχε ισοπαλία (Μπολόνια) και δύο νίκες (Αταλάντα και Βερόνα). Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας ύστερα από 7 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς. Η Νάπολι μετά την διακοπή δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι (20/10), ενώ η Κόμο υποδέχεται τη Πάρμα (19/10).