Στο κορυφαίο παιχνίδι της σεζόν ως τώρα στην Bundesliga2 Καρλσρούη και Ντάρμσταντ πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το εντυπωσιακό 3-3 στο BBBank Wildpark της Καρλσρούης.

Ο χορός των γκολ άρχισε στο 11ο λεπτό με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με ωραίο γυριστό σουτ από τον Μπούρνιτς από το σημείο του πέναλτι. Η Καρλσρούη είχε και στο 8′ μία ευκαιρία να ανοιξει το σκορ με την κεφαλιά του Μπάιφους να φεύγει έξω, για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο η Ντάρμσταντ στο 9′ με τον Βούκοτιτς.

Στο 15ο λεπτό στην πρώτη οργανωμένη επίθεση των φιλοξενούμενων ο Λίντμπεργκ με προβολή έκανε το 1-1 δείχνοντας πως η Καρλσρούη έχει θέμα στην αμυντική της λειτουργία.

Όμως επιθετικά ήταν σε καλή κατάσταση και συνέχιζε να πιέζει και να ψάχνει εκ νέου του γκολ το οποίο το βρήκε στο 28ο λεπτό με τον Γιένσεν. Οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες, αλλά η σημαντικότερη ήταν στο 39ο λεπτο με τον Κόρεντορ να αστοχεί μόνος του απέναντι από τον Βάις, στέλντοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η αγωνιστική κατάρρευση της Καρλσρούη ήταν πραγματικά απίστευτη, αδυνατούσε να αμυνθεί, αδυνατούσε να επιτεθεί και γενικά έδειξε να μην ξέρει που πατά και πού βρίσκεται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στο 49ο λεπτό από τον Φόστερ, όμως μέσω του VAR το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Το… καμπανάκι δεν το άκουσε κανείς στους γηπεδούχους και αυτό είχε ως συνέπεια την ισοφάριση στο 54ο λεπτό από τον Κλένφις που αυτή τη φορά μέτρησε έστω κι αν το τσεκ του VAR κράτησε αρκετή ώρα. Η Ντάρμσταντ όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά κατάφερε να μπει και οδηγός στο σκορ κάνοντας την ολική ανατροπή στο 74ο λεπτό από την κεφαλιά του Βούκοτις. Ένα ακόμη κόρενερ ένα ακόμη γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άγγιξαν το γκολ άλλες δύο φορές.

Η Καρλσρούη αν και έδειχνε εντελώς εκτός αγώνα κατάφερε από μία διπλη κόντρα να βρεθεί στην επίθεση και από τα αριστερά να γίνει η σέντρα και ο Σλέσνερ να κάνει την προβολή για το 3-3.

Κάπως πήρε τα πάνω της η Καρλσρούη και στο 88ο λεπτό κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο περίπου 1,5 μέτρο έξω από την περιοχή και από την εκτέλεση του Βάνιτσεκ η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα και στο δεξί δοκάρι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και δεν σούταραν προς την εστία χάνοντας τεράστια ευκαρία για του 4-3.