Δύσκολο ματς στην επαρχία για την Ένωση.

Να «πατήσει» πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι και να εδραιωθεί στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει στο Αγρίνιο, για το ματς με τον Παναιτωλικό (19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα δεν επιθυμεί να έχει η ομάδα του απώλειες, εν όψει και του ντέρμπι Δικεφάλων με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί στις 20 Οκτωβρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αργεντινός προπονητής μετράει σημαντικές επιστροφές, καθώς οι Λαμέλα, Μαρσιάλ, Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς έχουν επανέλθει σε φουλ πρόγραμμα και πλέον μένει να δούμε πόσοι και ποιοι από αυτούς θα ειναι διαθέσιμοι. Αντίθετα, εκτός είναι οι τραυματίες Μουκουντί – Οντουμπάτζο και ο τιμωρημένος Μάνταλος.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός είναι σε ανοδική τροχιά, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητος (2-2-0). Προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη (2-1), ενώ πριν δύο αγωνιστικές «έκοψε» δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό, με το 0-0 που απέσπασε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τορεχόν, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την Κρήτη, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Εκτός για διαφορετικούς λόγους είναι κα οι Μλάντεν-Τσελίκοβιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης
ΒΟΗΘΟΙ: Κορώνας, Τριανταφύλλου
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Τσακαλίδης-Κατσικογιάννης