Με αρκετές χιλιάδες κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Η χθεσινή κίνηση της διοίκησης έδειξε ότι επιθυμεί ένα κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο και τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, “στις χαρές, αλλά και στις λύπες”, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα της κερκίδας.

Από χθες οι φίλοι της ομάδας του τριφυλλιού σπεύδουν να αγοράσουν εισιτήρια για το ντέρμπι, ώστε να εξασφαλίσουν παράλληλα την είσοδο τους στην μεγάλη αναμέτρηση, κόντρα στην Τσέλσι, ματς που θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου. Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες μέτριες εμφανίσεις των πράσινων έχουν προβληματίσει τους φίλους της αθηναϊκής ομάδας, οι οποίοι όμως, εξακολουθούν και στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια, καθώς βλέπουν ότι υπάρχει προοπτική.

Κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποιοτικό υλικό και πληρότητα σε όλες τις γραμμές, γι’ αυτό και κάνουν υπομονή, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Πολλά θα εξαρτηθούν, πάντως από την εικόνα της ομάδας του Αλόνσο στο αυριανό παιχνίδι. Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τους ερυθρόλευκους, θα δοθεί πίστωση χρόνου στον προπονητή, όμως, σε αντίθετη περίπτωση αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι πράσινοι βρίσκονται ήδη στο -6 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αν η διαφορά μεγαλώσει περισσότερο είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί στην συνέχεια.

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα και αμέσως μετά ο ίδιος θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές πιυ θα απαρτίζουν την αποστολή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αλόνσο θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σύγκριση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στη Βοσνία.

Η λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Ντραγκόφσκι, κάτω από τα γκολπόστ.

Κώτσιρα, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι και Ίγκανσον στην άμυνα. Αράο, Ουναί και Μπακασέτα στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα παίξουν Ιωαννίδης, Τετέ και Πελίστρι.