Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν της Λέτσε 1-0 και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της Serie A!

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική η Ουντινέζε έβγαλε αντίδραση κόντρα στη Λέτσε και με ματς περισσότερο ακολουθεί την περσινή πρωταθλήτρια στους τρεις βαθμούς!

Στην «BlueEnergy Arena» η αναγεννημένη ομάδα του Κόστα Ρούναϊτς συνεχίζει να ζει το… όνειρό της καθώς πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε επτά αγωνιστικές, έδειξε πως άφησε πίσω της οριστικά την εντός έδρας ήττα από τους
«νερατζούρι» και βάζει πλώρη για ψηλά.

Την ίδια στιγμή αντίδραση αποζητούσε και η Λέτσε προερχόμενη από μίνι αρνητικό σερί δύο ηττών και – μάλιστα – δίχως να πετύχει γκολ, όμως παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του Λούκα Γκότι το… σερί διευρύνθηκε κι η ομάδα του 56χρονου Ιταλού τεχνικού, με διετή θητεία στο Ούντινε προ τετραετίας, παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Μια αναμέτρηση με κύρια χαρακτηριστικά το πάθος και τη δύναμη, χωρίς πολλές φάσεις και γενικότερα μια σταθερή εικόνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους σε ρόλο πρωταγωνιστή, τη διαφορά έμελλε να κάνει ο Τζόρνταν Ζεμούρα.

Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 75′ νίκησε τον Φαλκόνε προσυπογράφοντας τη σπουδαία νίκη της ομάδας του. Παρά τις αλλαγές και τη μεγάλη προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πάρουν – έστω – τον βαθμό της ισοπαλίας τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους.