Στο κλειστό του Αγίου Θωμά το ματς Μαρούσι - Προμηθέας κρίθηκε στην κατοχή, η ομάδα της Πάτρας έφυγε με τη νίκη (80-84) και μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα.

Ιδανική πρεμιέρα για τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL κόντρα στο Μαρούσι και στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επιστρέφει στην Πάτρα με το διπλό, καθώς επικράτησε 84-80.

Ανταγωνιστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Προμηθέας ανέβασε… στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και επιβίωσε στο φινάλε. Πολλά τα παράπονα από το Μαρούσι για τη διαιτησία κυρίως στην τελευταία περιόδο.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Τζόρνταν Γουόκερ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τους Πατρινούς πέτυχε 21 πόντους. Ακολούθησαν οι Κένι Γουίλιαμς (17π.), Γουές Ιβούντου (15 π.) και Μιχάλης Λούντζης (14 π.). Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κάμερον Ρέινολντς με 28 πόντους.

Επόμενη υποχρέωση για τις δύο ομάδες η Ευρώπη, το Μαρούσι υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ για το FIBA Europe Cup και ο Προμηθέας ταξιδέυει στη Γερμανία για το ματς με τη Ράστα Βέχτα και το Basketball Champions League.

Τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την Τέταρτη 9 Οκτωβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 46-40, 59-63, 80-84

Αναλυτικά στατιστικά του ματς ΕΔΩ