Το μόνο ενδιαφέρον σε αυτό το All Star Game ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο μοναδικός λόγος για να κρατηθεί κάποιος ξύπνιος και να δει αυτό το… παιχνίδι. Αν και περισσότερο προπόνηση ήταν παρά παιχνίδι. Οποιος ήθελε σούταρε ή έμπαινε και κάρφωνε. Πετούσαν την μπάλα από τη μία πλευρά στην άλλη και όλοι κοιτούσαν. Λογικό να… απουσιάζουν οι άμυνες, όχι όμως και σε σημείο “αγαλματάκια ακούνητα”! Ενδεικτικό των παραπάνω είναι πως το σκορ στο ημίχρονο ήταν 97-92!!!!!!
Σε αυτό το διάστημα ο Ντέιβις ήταν πρώτος σκόρερ της Δύσης με 22 πόντους, ενώ ο Γουέστμπρουκ είχε 19. Για την Ανατολή, η οποία κυνηγούσε το σκορ, ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε 20 πόντους και ο Αντετοκούνμπο ακολουθούσε με 16 πόντους χωρίς να να έχει χάσει σουτ (7/7 δίποντα, 2/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 12:37 λεπτά).
Το… κόκκινο χαλί είχε στρωθεί και όλοι έκαναν εξάσκηση στα καρφώματα. Σε αυτό το… πάρτι δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Ελληνας άσος, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους στο 3ο δωδεκάλεπτο. Ωστόσο η Δύση συνέχισε να είναι μπροστά, καθώς Γουέστμπρουκ δεν πρέπει να έδωσε ούτε μια πάσα. Οποτε έπαιρνε την μπάλα σούταρε, φτάνοντας τους 31 πόντους σε 13 λεπτά! Συνέχισε να είναι η… παραφωνία του αγώνα. Διασκέδαζε μόνος τους χωρίς να αφήνει την μπάλα από το χέρι του. Απαντες έδειχναν πως ήθελαν να βγει ο Ντέιβις MVP, αφού αγωνιζόταν στην πόλη που μεγάλωσε, όμως ο Γουέστμπρουκ προσπαθούσε να “κλέψει” το συγκεκριμένο τρόπαιο. Τελικά δεν το κατάφερε και ο Ντέιβις πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και έγραψε ιστορία καθώς πέτυχε τους περισσότερους πόντους (52) που έχει σημειώσει κάποιος σε παιχνίδι All Star Game.
Οσο για τον Αντετοκούνμπο; Πέτυχε τους πρώτους πόντους του αγώνα, τους πρώτους του δευτέρου ημιχρόνου και τους τελευταίους της αναμέτρησης. Στο πρώτο του All Star Game είχε 30 πόντους με 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 κόψιμο…
Οι πόντοι: