Τι έκανε με αντίπαλο επιθετικό ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη φούλαμ…

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι απλώς ένας επιτυχημένος προπονητής· είναι κάποιος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Φούλαμ. Αν και οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την έκπληξη, δεν κατάφεραν τελικά να αποφύγουν την ήττα με 3-2. Παρά την ένταση του αγώνα, ο Γκουαρδιόλα έκανε κάτι που ελάχιστοι προπονητές θα έκαναν.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, αντί να πανηγυρίσει με τους παίκτες του, κατευθύνθηκε προς τους αντιπάλους -αφού πρώτα έκανε μία στάση στους διαιτητές- συγχαίροντας τους για την αξιόλογη προσπάθειά τους. Στη μέση του γηπέδου άρχισε να δίνει συμβουλές στον Τραορέ για το πώς να βάζει καλύτερα το σώμα του στις τελικές προσπάθειες. Ο άσος της Φούλαμ, που είχε χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες, άκουγε με προσοχή τις υποδείξεις του Καταλανού τεχνικού.

Αυτή η σκηνή δείχνει πόσο πολύ αγαπάει ο Γκουαρδιόλα το ποδόσφαιρο. Για εκείνον, δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τον δικό του παίκτη ή έναν αντίπαλο. Η διδασκαλία και η βελτίωση του παιχνιδιού είναι πάνω από όλα…