Στο podcast του Σέιν Λάρκιν φιλοξενήθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον και μεταξύ άλλων ο Αμερικανός μπασκεμπολίστας μίλησε για την σχέση του Εργκίν Αταμάν με τους παίκτες του.

Στο προσωπικό του podcast ο Σέιν Λάρκιν φιλοξένησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Αναντολού Εφές, Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός μπασκεμπολίστας πανηγύρισε δύο EuroLeague στην τουρκική ομάδα και με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο.

Μάλιστα ο Ντάνστον αναφέρθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και στην σχέση που έχει με τους παίκτες του. Παράλληλα διηγήθηκε μια ιστορία με πρωταγωνιστές του δύο άντρες από τα αποδυτήρια.

«Ο Αταμάν δεν έχει καμία αληθινή προσωπική σχέση με κανέναν από τους παίκτες του από όσα γνωρίζω. Στο παρκέ σπρώχνει τους παίκτες εκεί που θα πρέπει να είναι. Σου λέει τί περιμένει από εσένα και αυτό ήταν. Μπαίνεις μέσα και πας να το κάνεις. Βασίζεται κυρίως στα αποτελέσματα. Είχε έρθει στα αποδυτήρια πολλές φορές και έλεγε “Μπράιαντ Ντάνστον, 2 ριμπάουντ, 25 λεπτά; Τι μπορώ να κάνω; Τι είναι αυτό;», είπε ο Ντάνστον.