Απρόσμενος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι Κ19!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στο Κορωπί, ο επιθετικός από την Γκαμπόν, Λαμίν Σιλά, που πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους «ερυθρόλευκους»!

Όπως αποκάλυψε ο expert των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο νεαρός, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, μόλις την περασμένη Πέμπτη, έχοντας έρθει στην Αθήνα μαζί με τους εκπροσώπους του και μερικά 24ωρα αργότερα, χάρισε τη νίκη στη νέα του ομάδα!

Ο Παναθηναϊκός, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, όταν μετά από ελεύθερο του Καρακασίδη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου.

Στο 43′, οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μπακούλας που είχε πατήσει περιοχή ανατράπηκε από τον Καρακασίδη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς, έκρινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιλά, ο οποίος στην αντεπίθεση, δέχτηκε την μπαλιά του Τουφάκη και πλάσαρε έξυπνα για το τελικό 1-2!

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Μαρκεζίνης, Μπόκος, Ζέκα (67’ Τρίκατζης), Τερζής (67’ Πάνος), Μπρέγκου, Λάζαρης (57’ Νταμπίζας).

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Δάμα, Κουτσίδης, Παναγάκος (67’ Σουλανιάκου – 84’ Λώλης), Αλαφάκης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Πνευμονίδης (67’ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79’ Λίγδας), Γιουσούφ (67’ Σιλά).