H Mπράιτον νίκησε με ανατροπή από 0-2 ημίχρονο 3-2 την Τότεναμ εντός έδρας για την 7η αγωνιστική στην Αγγλία και με την 3η νίκη στη σεζόν πλασαρίστηκε στην εξάδα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Ήττα μετά από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσειςγια την ομάδα του Ποστέκογλου που έμεινε στους 10 βαθμούς.

H Mπράιτον νίκησε με ανατροπή από 0-2 ημίχρονο 3-2 την Τότεναμ εντός έδρας για την 7η αγωνιστική στην Αγγλία και με την 3η νίκη στη σεζόν πλασαρίστηκε στην εξάδα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Ήττα μετά από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσειςγια την ομάδα του Ποστέκογλου που έμεινε στους 10 βαθμούς και την 9η θέση.

Το 0-1 ο Τζόνσον για την ομάδα του Λονδίνου στο 23΄μετά από πάσα του Σολάνκε, για το έκτο σερί ματς που σκοράρει, έξι γκολ στη σεζόν. Το 0-2 ο Μάντισον με σουτ στο 37′, γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας Φερμπρούχεν, με την Τότεναμ να εντυπωσιάζει στο πρώτο μέρος με το ολοκληρωτικό παιχνίδι της.

Το 1-2 ο Μίντε στο 48, το 2-2 ο Ρουτέρ στο 58′ και το 3-2 μετά από σέντρα του Ρουτέρ ο Γουέλμπεκ στο 66′ για την Μπράιτον, η οποία απάντησε στην αντίπαλό της με το ίδιο νόμισμα και κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος.

Μπράιτον: Φερμπρούχεν, Φέλτμαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Καντιόγλου, Μπαλέμπα, Χίνσελγουντ, Μίντε, Γουέλμπεκ, Μιτόμα, Ρουτέρ
Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ουντόγκι, Μάντισον, Μπετανκούρ, Κουλουσέφσκι, Τζόνσον, Σολάνκε, Βέρνερ