Η θέση του αμυντικού της Λίβερπουλ!

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ έγινε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής (μετά τους Ρόδρι και Καρβαχάλ) που μίλησε ενάντια στο εξαντλητικό πρόγραμμα των αγώνων, δηλώνοντας την Τρίτη (08/10) ότι υποστηρίζει το δικαίωμα των συμπαικτών του να απεργήσουν.

Παίκτες και προπονητές επέκριναν το διαρκώς διευρυνόμενο ποδοσφαιρικό ημερολόγιο, με τον άσο της Λίβερπουλ να γίνεται ένας ακόμη που το σχολιάζει…

«Αν αυτή η δυναμική συνεχιστεί και οι παίκτες αποφασίσουν να χτυπήσουν τις γροθιές τους στο τραπέζι, τότε είμαστε όλοι μαζί», είπε ο 25χρονος Κονατέ στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν υποστήριζε μια απεργία.

«Αν αύριο υπάρξει μια κίνηση που θα οδηγήσει σε κατανόηση, θα είμαι μέρος της. Και νομίζω ότι όλοι οι παίκτες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα», πρόσθεσε.

«Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να μην εξεταστεί», πρόσθεσε ο Κονατέ. «Ακούς κάποιες ομάδες να προτιμούν από τους παίκτες τους να μην έχουν διεθνή καθήκοντα, αλλά πρέπει να το καταλάβεις και αυτό, υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια. Οι παίκτες είναι στη μισθοδοσία του συλλόγου, ακόμα κι αν οι εθνικές ομάδες είναι εξίσου σημαντικές», ολοκλήρωσε ο Κονατέ.